Zizu 4 Posted February 2, 2011 ajmo neki dobar par nac!!!! Znam da je mizerna kvota,i znam da su u uzas formi,i znam da su dobili prvi mec 1-0,i znam da su seronje,ali danas sam ubedjen da ce Real morati da naplati za sve ove lose igre na nekom,a Sevilja mi se namece da je ta,pa ja danas mislim da ce to biti jedno 5-0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted February 2, 2011 Znam da je mizerna kvota,i znam da su u uzas formi,i znam da su dobili prvi mec 1-0,i znam da su seronje,ali danas sam ubedjen da ce Real morati da naplati za sve ove lose igre na nekom,a Sevilja mi se namece da je ta,pa ja danas mislim da ce to biti jedno 5-0 ma nema sanse da bude 5:0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
adisbega 0 Posted February 2, 2011 Jutro svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted February 2, 2011 (edited) ma nema sanse da bude 5:0 Ma dobro,ne mora bas 5-0,ali ocekujem ciscenje,4-1,4-0,5-1 ....tako nesto.... Edited February 2, 2011 by Zizu Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted February 2, 2011 Ma dobro,ne mora bas 5-0,ali ocekujem ciscenje,4-1,4-0,5-1 ....tako nesto.... maximum 2:0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 2, 2011 Dobar dan, posle nekioliko dana pauze. Sada vidim sta sam juče propustio - Master! Krivo mi je pa ne malo, ali idemo dalje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted February 2, 2011 Dobar dan, posle nekioliko dana pauze. Sada vidim sta sam juče propustio - Master! Krivo mi je pa ne malo, ali idemo dalje. j... mu pa kak si to propustio!!!! steta zato treba svaki dan svratit na forum!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted February 2, 2011 Dobar dan, posle nekioliko dana pauze. Sada vidim sta sam juče propustio - Master! Krivo mi je pa ne malo, ali idemo dalje. Da li je sneg uzrok tome... Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 2, 2011 j... mu pa kak si to propustio!!!! steta zato treba svaki dan svratit na forum!!! Opravdani razlozi.Juče sam vodio ćerku kod doktora. Ali što nisam svraćao za vikend - sam sam kriv i nemam opravdanje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 2, 2011 Dobar dan, posle nekioliko dana pauze. Sada vidim sta sam juče propustio - Master! Krivo mi je pa ne malo, ali idemo dalje. welcome back dobro jutro svima mislim da ce Real dobiti ali jako tesko, nije ni Sevilla maciji kasalj http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted February 2, 2011 Opravdani razlozi.Juče sam vodio ćerku kod doktora. Ali što nisam svraćao za vikend - sam sam kriv i nemam opravdanje. kad je dijete u pitanju nema veze za master!!!! bit ce jos prilika Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 2, 2011 kad je dijete u pitanju nema veze za master!!!! bit ce jos prilika Ma da sam ja svratio na forum za vikend, organizovao bih se drugačije. Ovako sam mislio ako propustim jedan dan takmičenja neće biti strašno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted February 2, 2011 ovaj TIPSAREVIĆ je stvarno kreten!!! izgubio je 7:6 4:6 6:7 Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 2, 2011 Pozdrav do sutra! Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted February 2, 2011 Pozdrav do sutra! samo sto si dosao i vec odes!!!! ajde pozdrav Quote Share this post Link to post Share on other sites