orijent 0 Posted February 2, 2011 ajmo neki dobar par nac!!!! Citty Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 2, 2011 Jesi vidio, otkazali zbog nevremena St.Louis - Colorado jučer E video sam, steta Quote Share this post Link to post Share on other sites
aloooj 0 Posted February 2, 2011 dobar dan i sretno svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 2, 2011 E video sam, steta Što misliš o današnjim parovima?Ja razmatram Canuckse Quote Share this post Link to post Share on other sites
D.Bale 0 Posted February 2, 2011 Jesi vidio, otkazali zbog nevremena St.Louis - Colorado jučer Misliš G.Bale? provalili ste me nesto nije moglo gatuzo pa reko ajd ovo B A L E mislim da ce se ovo brzo zapamtiti -po rezultatima- E video sam, steta prkisnjava sala Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 2, 2011 Dobar dan! Dobar dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted February 2, 2011 Dobar dan! Dobar dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 2, 2011 Što misliš o današnjim parovima?Ja razmatram Canuckse POgledacu kasnije, moram sad nesto da obavim provalili ste me nesto nije moglo gatuzo pa reko ajd ovo B A L E mislim da ce se ovo brzo zapamtiti -po rezultatima- prkisnjava sala E, a znao sam da si mi poznat Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted February 2, 2011 Evo da se i ja malo pojavim ovdje na chatu da Vas pozdravim i poželim sretno!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusko 0 Posted February 2, 2011 Evo da se i ja malo pojavim ovdje na chatu da Vas pozdravim i poželim sretno!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted February 2, 2011 Evo da se i ja malo pojavim ovdje na chatu da Vas pozdravim i poželim sretno!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites