pirlo 0 Posted February 5, 2011 Pozdrav svima. http://webcafe.net.h...04/0427006.html Evo da se malo nasmijemo ... Ima i za smejanje a i boga mi i za zaljenje! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 5, 2011 Ima i za smejanje a i boga mi i za zaljenje! Uglavnom tuzni padovi, sem onog lika na 5.10 i jos poneki sto je za smejanje Quote Share this post Link to post Share on other sites
aydinho 0 Posted February 5, 2011 ja htio igrati Dodiga 2-1 u setovima Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted February 5, 2011 Danas haos od rez. Prvo me Herta ,pa Bajern i Bajer a sada Arsenal ....ceka me verovarno i Udinese ........ I Mancester im se pridruzuje..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted February 5, 2011 I Mancester im se pridruzuje..... ....ovo više nema smisla Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 5, 2011 Stutgart iz 1 u 2 gubili 2:0 i pobede 3:2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted February 5, 2011 Ovo je bio dan za kladionice. Toliko je bilo iznenadjenja da prosto posumnjas d je to rgularno... Quote Share this post Link to post Share on other sites
jesenjin 0 Posted February 5, 2011 ja htio igrati Dodiga 2-1 u setovima ja to i odigrao. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted February 5, 2011 (edited) Hajde sada svi me pratite , igracemo igru kako prvi tako drugi, treci... znaci svi ovo radite: Edited February 5, 2011 by Bunka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 5, 2011 Hajde sada svi me pratite , igracemo igru kako prvi tako drugi, treci... znaci svi ovo radite: A jbg ja sam to juce radio, samo tri puta jace Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted February 5, 2011 Baš sada pišem jednu analizu iz biatlona....Velika razlika u kvotama kod para Rusija - Njemačka....u fortuni za pobjedu Rusije 1,55 a u bwinu samo 1,30..... Ipak je ovo zicer dana što se tiče sastava Njemačke..... dobro veće....taj zicer nije uspio,slab dan je napravio moj odbojkarski klub Galex Panvita koji također izgubio 2:3......ejejejej laku noč!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted February 5, 2011 (edited) A jbg ja sam to juce radio, samo tri puta jace Pazi sta sve sam ulovio i na sto padam(4 tiketa u lokalnoj klad. i da sad ne nabrajam kako su bili odigrani navescu sve na kup): Wigan - 1 Getafe - 1 Bilbao - 1 Juventus - 2 Arsenal 1+prvo pol. 2+ drugo pol. i 2-2 & 3+(mozzart kombinacija) padam na ovaj drugi tip nakon 0:4 Vareze - 1 Girona - 1 Totenhem - 1-1& 3+ Hanover - 1 i 1-1&3+(promasaj) Hofenhajm - 1 i 1-1&3+ Piterboro - Sautempton1+prvo pol. 2+ drugo pol Las Palmas - 1 (promasaj) Torino - 1 (promasaj) E vidi sad sve ove parove i ja nemam ni jedan dobitan tiket!!! Kako mogu biti takav baksuzni konj? A ima ovde koeficijenata koje su ogromni one kombinirani tipovi Edited February 5, 2011 by Bunka Quote Share this post Link to post Share on other sites