Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dzabe je sve to kada je Cantona u pitanju!Taj ce pogoditi,ima vise srece nego pameti! :uredu:

..hahah,istina istina :uredu:

igro sam 4 fixa koji su prošli 11kof, i 3/15 za 10kn, za 3 već imam 800kn u đepu i još imam 3 tekme lille, sampdoria i athletic, 4 već nosi 3200, http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif

..pas te jeba a ja se vamo zamaram glupostima,ovako lupim pa sta bude,evo ti je odlicno krenulo,vode lille i athletic :uredu:...i 3 para 800kn,to su inace koefi oko 14,nekako mi to puno ako pogledas da si falio 12 parova :uredu:

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

..hahah,istina istina http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_surprised.gif

..pas te jeba a ja se vamo zamaram glupostima,ovako lupim pa sta bude,evo ti je odlicno krenulo,vode lille i athletic :uredu:...i 3 para 800kn,to su inace koefi oko 14,nekako mi to puno ako pogledas da si falio 12 parova :uredu:

izračunaj si fixovi 11.71xulog 9.52x14x14x17 roma je bila veći i podijeliš s 455 kombinacija

Edited by Bukva87
Posted

izračunaj si fixovi 11.71xulog 9.52x14x14x17 roma je bila veći i podijeliš s 455 kombinacija

Koliko minimalno moras uplatiti na taj sistem 4 fixa + 3/15 , ako je to 455 kombinacija?

Posted

Koliko minimalno moras uplatiti na taj sistem 4 fixa + 3/15 , ako je to 455 kombinacija?

5kn, to je minimalna uplata u supersportu, u ovom slučaju bi ti onda bilo 400kn, dobitak

još sampdoria pogodila u 43min stativu, bilo bi veselo da je bilo 1 0 pol :uredu:

Posted

5kn, to je minimalna uplata u supersportu, u ovom slučaju bi ti onda bilo 400kn, dobitak

još sampdoria pogodila u 43min stativu, bilo bi veselo da je bilo 1 0 pol :uredu:

E vidis, tako kod mene ne moze. Minimalna uplata po kombinaciji je 20 centi, tako da bi na ovo tvoje trebalo uplatiti 455*0.2 evra

Posted

jebeni sportinga,igra sam ih x/2 gube 1:0 i sada u 37 jebeni Postiga nije postigao gol iz penala,majku mu,jos sam igra Inter X/2,Bilbao 1/1,Nashvila x/1 i za sada sve odlicno osim njih i navecer bi cekao Boston 2/2(nhl)