hsammer 2 Posted March 2, 2011 (edited) Benfica - Sporting 1 (1.56 - 4.10 - 6.85) Moj tip za danas bice portugalski liga kup i mec izmedju Benfike i Sportinga. Prije pocetka prvenstva Benfika je igrala najljepsi fudbal u Portugalu uz ekipu Porta, efikasan, leprsav, fenomenalan, a onda su se u jednom trenutku izgubili i upali u krizu sto je Porto iskoristio da napravi mozda i nedostiznu prednost u prvenstvu i tesko je povjerovati da ce toliko kiksirati da bi ga Benfika stigla. E, sad ostaje samo kup i po meni je nemoguce i nepravedno da makar to takmicenje ne uzme fenomenalna ekipa kao sto je Benfika. Benfika je u strasnom nizu od cini mi se 17 pobjeda i strahovitom gol razlikom od 40:6 a koliko je jaka ekipa najbolje se vidjelo u derbiju sa Portom koji su dobili sa 2:0, a i posljednji medjusobni duel sa Sportingom su dobili sa 10 igraca jer je Sidnei iskljucen vec u 45 minutu. Sporting je u krizi, ni blijeda sjenka one stare ekipe i Portugal ove sezone ima samo 2 velika kluba Porto i Benfiku. Od poslednjih 7 utakmica Sporting ima 4 nerijesena ishoda i 3 poraza. Posljednja 4 medjusobna duela ubjedljivo je dobila Benfika i to 2 kod kuce a dva u gostima kod Sportinga, pa ne vidim ni jedan razlog da tako ne bude i danas. Edited March 2, 2011 by hsammer Quote Share this post Link to post Share on other sites
nik 0 Posted March 2, 2011 Lugano(2,5)-FCSchaffh sri 19:45 Over 1,45 7/10 Statisticki par. Lugano ima prosjek 3 gola po utakmici, Kod kuce daje vise od dva gola po tekmi dok Schaffh u gostima daje vise od jednog gola u prosjeku. Od zadnjih 10 u gostima 7 u overu. Medjusobno zadnjih godina debeli overi. GL Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted March 3, 2011 Benfica - Sporting 1 (1.56 - 4.10 - 6.85) Moj tip za danas bice portugalski liga kup i mec izmedju Benfike i Sportinga. Prije pocetka prvenstva Benfika je igrala najljepsi fudbal u Portugalu uz ekipu Porta, efikasan, leprsav, fenomenalan, a onda su se u jednom trenutku izgubili i upali u krizu sto je Porto iskoristio da napravi mozda i nedostiznu prednost u prvenstvu i tesko je povjerovati da ce toliko kiksirati da bi ga Benfika stigla. E, sad ostaje samo kup i po meni je nemoguce i nepravedno da makar to takmicenje ne uzme fenomenalna ekipa kao sto je Benfika. Benfika je u strasnom nizu od cini mi se 17 pobjeda i strahovitom gol razlikom od 40:6 a koliko je jaka ekipa najbolje se vidjelo u derbiju sa Portom koji su dobili sa 2:0, a i posljednji medjusobni duel sa Sportingom su dobili sa 10 igraca jer je Sidnei iskljucen vec u 45 minutu. Sporting je u krizi, ni blijeda sjenka one stare ekipe i Portugal ove sezone ima samo 2 velika kluba Porto i Benfiku. Od poslednjih 7 utakmica Sporting ima 4 nerijesena ishoda i 3 poraza. Posljednja 4 medjusobna duela ubjedljivo je dobila Benfika i to 2 kod kuce a dva u gostima kod Sportinga, pa ne vidim ni jedan razlog da tako ne bude i danas. Benfica - Sporting 2-1 Quote Share this post Link to post Share on other sites