leema Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Ovi u betandwin-u su teški lukavci. Pošto sam budan cijelu noć počeo malo pratiti baseball on-line na betandwin-u i tako jučer u 8/9 jedne utakmice gost vodi 1 razlike, a koef. 1,22 na njega ja bezveze stavio siću na njega nakon 3 sekunde izjednačenje. I još se igrali produ Quote
eagle_1313 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Ja sam na baw-u par put lipo pogodio jer oni nisu uspili popratit - čista situacija - sve baze popunjene niti jedan igrač nije izbačen i oni stave okladu 1.6 da će bit poena u tom inningu http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif Naravno i bilo je poena (čak 4 u tom inningu) - neznam ni kako ni zašto su to tako stavili ali su se gadno zeznili! Jer bacač koji baca nije dobar u tom inningu. a onaj koji ga zamjeni teško to mo Quote
MLB Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 Isprobano ali nejde ni meni...pomoc????neznam bas danski??? Quote
eagle_1313 Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 Evo i ja ću pokušat http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif javim rezultat Quote
eagle_1313 Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 Ova nagradna igra je istekla koliko ja znam (u akciji kad je dwiz napisa na početku). Bile su dvi stranice i ali mi to nismo znali tada već samo za 1 koju je dwiz napisa! Quote
Tuto Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 Ovo je valjda nova. Danas sam pročitao, samo neznam skandinavski, a niko da prevede. Quote
eagle_1313 Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 Evo šta sam naša na jednom forumu _______________________________ bazaar qestion: I allways get this message "Du er allerede tilmeldt." What does it mean? Answer: It means tat you already took bonus on this mail,probably in earlier stage of this bonus action _______________________________ Ja pretpostavljam da je to ista akcija kao i sa početka ove stranice (page1) što je Dwiz napisa Quote
Dwiz Posted July 29, 2006 Author Posted July 29, 2006 Moguće da je ista akcija samo na dvije stranice... tako da i ako dobijete kod nećete ga moći iskoristiti (ako ste već iskoristili onaj s prve stranice)... Mo Quote
vukovarac Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 evo sta je meni izbacio kad sam upiso kod Ovaj kod već je potrošen u okviru promocije u nekoj drugoj dr Quote
Recommended Posts