Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ovi u betandwin-u su teški lukavci. Pošto sam budan cijelu noć počeo malo pratiti baseball on-line na betandwin-u i tako jučer u 8/9 jedne utakmice gost vodi 1 razlike, a koef. 1,22 na njega ja bezveze stavio siću na njega nakon 3 sekunde izjednačenje. I još se igrali produ

Posted

Ja sam na baw-u par put lipo pogodio jer oni nisu uspili popratit - čista situacija - sve baze popunjene niti jedan igrač nije izbačen i oni stave okladu 1.6 da će bit poena u tom inningu http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif

Naravno i bilo je poena (čak 4 u tom inningu) - neznam ni kako ni zašto su to tako stavili ali su se gadno zeznili! Jer bacač koji baca nije dobar u tom inningu. a onaj koji ga zamjeni teško to mo

• 3 weeks later...
Posted

Ova nagradna igra je istekla koliko ja znam (u akciji kad je dwiz napisa na početku). Bile su dvi stranice i ali mi to nismo znali tada već samo za 1 koju je dwiz napisa!

Posted

Ovo je valjda nova.

Danas sam pročitao, samo neznam skandinavski, a niko da prevede.

Posted

Evo šta sam naša na jednom forumu

bazaar qestion:

I allways get this message "Du er allerede tilmeldt."

What does it mean?

Answer:

It means tat you already took bonus on this mail,probably in earlier stage of this bonus action

Ja pretpostavljam da je to ista akcija kao i sa početka ove stranice (page1) što je Dwiz napisa

Posted

Moguće da je ista akcija samo na dvije stranice... tako da i ako dobijete kod nećete ga moći iskoristiti (ako ste već iskoristili onaj s prve stranice)...

Mo

• 3 weeks later...