hsammer 2 Posted March 3, 2011 Kloten v ZSC Lions 1 (1.85 - 4.40 - 3.20) Svajcarski playoff treca utakmica,rezultat 1;1. Prvu utakmicu dobio Kloten na svom terenu 2;1,a sledecu izgubio u gostima 5;3. Kloten je u regularnom delu zavrsio na drugoj poziciji sa jednim bodom zaostatka u odnosu na prvi Davos.Kod kuce su imali skor 19-6 i gol razliku 87;60. Pokazali su da su jedna od boljih ekipa i ocekujem jos jednu pobedu. Gosti su dobili kuci sa 5;3 i time pokazali da mogu da se nose cak i sa Klotenom ali na svom terenu. U regularnom delu bili su sedmi sa 69 bodova skoro duplo manje od Klotena,u gostima igraju slabo od 25 utakmica dobili su samo 7. Domacin je realno jaci i dosta kvalitetniji,mislim da ce im se zbog poraza od 5;3 sada revansirati na svom terenu.Ovde je kec realan,ali imam osecaj da ce ih domacin oduvati ne znam zasto al tako osecam pa i zbog toga igram na keca i sjajni Kloten Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted March 4, 2011 Kloten v ZSC Lions 1 (1.85 - 4.40 - 3.20) Svajcarski playoff treca utakmica,rezultat 1;1. Prvu utakmicu dobio Kloten na svom terenu 2;1,a sledecu izgubio u gostima 5;3. Kloten je u regularnom delu zavrsio na drugoj poziciji sa jednim bodom zaostatka u odnosu na prvi Davos.Kod kuce su imali skor 19-6 i gol razliku 87;60. Pokazali su da su jedna od boljih ekipa i ocekujem jos jednu pobedu. Gosti su dobili kuci sa 5;3 i time pokazali da mogu da se nose cak i sa Klotenom ali na svom terenu. U regularnom delu bili su sedmi sa 69 bodova skoro duplo manje od Klotena,u gostima igraju slabo od 25 utakmica dobili su samo 7. Domacin je realno jaci i dosta kvalitetniji,mislim da ce im se zbog poraza od 5;3 sada revansirati na svom terenu.Ovde je kec realan,ali imam osecaj da ce ih domacin oduvati ne znam zasto al tako osecam pa i zbog toga igram na keca i sjajni Kloten Kloten v ZSC Lions 3-3 (4-3 nakon produzetaka) Quote Share this post Link to post Share on other sites