tvicenti 7 Posted March 16, 2011 Ah opet stavljam prvi par i onaj koji stavlja poslije mene pogađa, e danas mjenjam taktiku stavljam par u 23:59!!! ahahahaha Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 16, 2011 Ah opet stavljam prvi par i onaj koji stavlja poslije mene pogađa, e danas mjenjam taktiku stavljam par u 23:59!!! ahahahahaOčito si odlučio promašiti dananji par! Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted March 16, 2011 Ah opet stavljam prvi par i onaj koji stavlja poslije mene pogađa, e danas mjenjam taktiku stavljam par u 23:59!!! ahahahaha NEmoj prespati pa zakasniti Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted March 16, 2011 Očito si odlučio promašiti dananji par! A da očito! ahahaha ne bi me čudilo! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted March 16, 2011 Pozdrav za danas... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted March 16, 2011 Ah opet stavljam prvi par i onaj koji stavlja poslije mene pogađa, e danas mjenjam taktiku stavljam par u 23:59!!! ahahahaha Pa sto bas kada igras protiv mene??? A ja se ponadao da te imam kao siguricu sad mi valja cekati do 23:59, a oci mi se sklapaju prije 23:00 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted March 16, 2011 Pa sto bas kada igras protiv mene??? A ja se ponadao da te imam kao siguricu sad mi valja cekati do 23:59, a oci mi se sklapaju prije 23:00 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif A evo kad sam protiv svih onda moram i protiv tebe istom taktikom! ahahhhahahaha Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bukva87 3 Posted March 16, 2011 HKK Široki-KK Zadar 2 @4.00 Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted March 16, 2011 HKK Široki-KK Zadar 2 @4.00 Ma ne vjerujem niš im ne znači, mislim da su totalno demotivirani! Quote Share this post Link to post Share on other sites
muki_82 0 Posted March 16, 2011 Pozdrav svima i sretno danas. Quote Share this post Link to post Share on other sites