Jump to content

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dobro jutro.... navratite nekad u grupu A i prepišite štogod :uredu:

Gandalf - Zizu --- 2 : 1 --- 1,750/1,540

leo - m&m --- 2 : 1 --- 2,500/1,700

Crni - Sasa --- 2 : 1 --- 3,300/2,470

delpjero - statisticar --- 1 : 2 --- 1,500/1,825

a gle Crnog i Lea...:nije:

Odigrao sam na Anu malo navijacki, idemo Ana, tugo mojih dana :nije:

Dovidjenja svima :uredu:

Hoće Ančica to...:nije:

još kad bi i Berdych..... :nije:

Posted

veceras derbi NHL lige, detroit - washington... neko ce da se raduje a neko da tuguje :nije: no to nije tema danasnje emisije, valja meni traziti novi par za sutra da nastavim ovaj pozitivni niz, samo je pitanje dokad ce biti pozitivan :nije:

Posted

E pravi si PIPLING i ako ne znam sta je to imam dobar predosjecaj da si ti pravi PIPLING :nije:

A sto se tice derbija imas pravo neko ce da se raduje a neko ce da razbije MONITOR :uredu:

A tebi bi bilo bolje da smislis dobar par sutra jer ti pusem u ledja i mogao bi da te oduvam :uredu: u skorije vrijeme :nije:

Naprijed golmani sve ja na vama :nije: a napadaci bolje bi vam bilo da misli te na svoje zene nego da punite mreze http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif

Toliko od mene :nije:

Posted

E pravi si PIPLING i ako ne znam sta je to imam dobar predosjecaj da si ti pravi PIPLING :nije:

A sto se tice derbija imas pravo neko ce da se raduje a neko ce da razbije MONITOR :uredu:

A tebi bi bilo bolje da smislis dobar par sutra jer ti pusem u ledja i mogao bi da te oduvam :nije: u skorije vrijeme :nije:

Naprijed golmani sve ja na vama http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif a napadaci bolje bi vam bilo da misli te na svoje zene nego da punite mreze http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif

Toliko od mene :uredu:

vec sam naso par al sutra cekam 5 min prije pocetka da ga odigram da ne bi prepiso od mene posto ti je to obicaj :nije:

Posted

ha ha ha ha ha ha ha sto me nasmija :uredu:

sutra igraju singapurcani i to dva para imaju :nije:

samo treba dobar odabrati :nije:

ali po obicaju kako kazu sigurno ces pogrijesiti :uredu:

Posted

ha ha ha ha ha ha ha sto me nasmija :uredu:

sutra igraju singapurcani i to dva para imaju :uredu:

samo treba dobar odabrati :nije:

ali po obicaju kako kazu sigurno ces pogrijesiti :nije:

ma kakvi singapurcani... jos nisu sigurni za 3 plus :nije: zijanit ces se kad vidis koji je par a u pitanju je dojava, nikad vidio, nikad cuo :nije:
Posted

Predpostavljao sam da ces tako nesto napisati, a znas zasto sam predpostavio jer si pravi PIPLING :nije:

Posted

Ama covjece idi spavaj ispehiraces mi par imam osjecaj :nije:

Idem se pripremiti pocinje mi tekma za par minuta :nije:

Laku noc svima :uredu: