Banega 12 Posted March 16, 2011 partizan ole PArtizan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 16, 2011 Odigrao sam na Anu malo navijacki, idemo Ana, tugo mojih dana Dovidjenja svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted March 16, 2011 Dobro jutro.... navratite nekad u grupu A i prepišite štogod Gandalf - Zizu --- 2 : 1 --- 1,750/1,540 leo - m&m --- 2 : 1 --- 2,500/1,700 Crni - Sasa --- 2 : 1 --- 3,300/2,470 delpjero - statisticar --- 1 : 2 --- 1,500/1,825 a gle Crnog i Lea... Odigrao sam na Anu malo navijacki, idemo Ana, tugo mojih dana Dovidjenja svima Hoće Ančica to... još kad bi i Berdych..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted March 16, 2011 Dobro vece svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 16, 2011 veceras derbi NHL lige, detroit - washington... neko ce da se raduje a neko da tuguje no to nije tema danasnje emisije, valja meni traziti novi par za sutra da nastavim ovaj pozitivni niz, samo je pitanje dokad ce biti pozitivan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted March 16, 2011 E pravi si PIPLING i ako ne znam sta je to imam dobar predosjecaj da si ti pravi PIPLING A sto se tice derbija imas pravo neko ce da se raduje a neko ce da razbije MONITOR A tebi bi bilo bolje da smislis dobar par sutra jer ti pusem u ledja i mogao bi da te oduvam u skorije vrijeme Naprijed golmani sve ja na vama a napadaci bolje bi vam bilo da misli te na svoje zene nego da punite mreze http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Toliko od mene Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 16, 2011 E pravi si PIPLING i ako ne znam sta je to imam dobar predosjecaj da si ti pravi PIPLING A sto se tice derbija imas pravo neko ce da se raduje a neko ce da razbije MONITOR A tebi bi bilo bolje da smislis dobar par sutra jer ti pusem u ledja i mogao bi da te oduvam u skorije vrijeme Naprijed golmani sve ja na vama http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif a napadaci bolje bi vam bilo da misli te na svoje zene nego da punite mreze http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Toliko od mene vec sam naso par al sutra cekam 5 min prije pocetka da ga odigram da ne bi prepiso od mene posto ti je to obicaj Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted March 16, 2011 ha ha ha ha ha ha ha sto me nasmija sutra igraju singapurcani i to dva para imaju samo treba dobar odabrati ali po obicaju kako kazu sigurno ces pogrijesiti Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 16, 2011 ha ha ha ha ha ha ha sto me nasmija sutra igraju singapurcani i to dva para imaju samo treba dobar odabrati ali po obicaju kako kazu sigurno ces pogrijesiti ma kakvi singapurcani... jos nisu sigurni za 3 plus zijanit ces se kad vidis koji je par a u pitanju je dojava, nikad vidio, nikad cuo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted March 16, 2011 Predpostavljao sam da ces tako nesto napisati, a znas zasto sam predpostavio jer si pravi PIPLING Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 16, 2011 Predpostavljao sam da ces tako nesto napisati, a znas zasto sam predpostavio jer si pravi PIPLING mojne se sekirat... obeco sam ti 1 evric od nagrade i ispunit cu ti obecanje Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted March 16, 2011 Ama covjece idi spavaj ispehiraces mi par imam osjecaj Idem se pripremiti pocinje mi tekma za par minuta Laku noc svima Quote Share this post Link to post Share on other sites