Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kladim se već 5 godina, "rekreativno" , zbog nedovoljnih sredstava, odnosno, slabe financijske situacije!

Smatram sam za sebe da sam dobar u tome; puno pratim sport, rezultate, statstike, informacije i vijesti, vezane za bilo koje sportove!

Kao što već rekoh zbog nedostatka financijskih sredstva, nisam u mogučnosti oploditi svoje kladioničarsko znanje i iskustvo!

Pa me zanima, da li postoji itko da je zainteresiran za "stake-anje" , odnosno da uloži nešto novaca, cifra nije bitna niti je nužna da bude ogromna svota, da, naravno uz njegovu proviziju kolka god ona bila i pod kojim

god uvjetima, uđe u igru samnom, kako bi oboje izvukli nekakvu korist!

Spreman sam i na epizodu "dokazivanja".

U nedaj Bog lošem skoru, naravno da ćemo gledat da sve izgubljeno vratimo na nekakav način. Siguran sam da mogu ostvariti u tjednu, po tiketima ukupno, 15/20 pogođenih parova!

Ovu ujedno smatrajte i mini financijskom pomoći ukoliko je netko u mogučnosti, spreman riskirat i uložit, a ne nekakvim pokušajem iznude novca ili prevare!

Nadam se da ovaj post neće bit obrisan...možda se i nađe netko tko je spreman za ovakvo nešto, tko je spreman iskoristiti nečije znanje, kad taj netko već nije u mogučnosti,

al sve naravno na obostranu korist!

Posted

Od sljedećeg mjeseca kreni sa natjecanjem na Expekt.com i H2H.

Osvoji jednu od nagrada i kreni sa oplođivanjem nagrade na stranicama kladionice i ne treba ti nikakav sponzor.

Kud ćeš bolje! :nije:

Posted

Kao što ti je Tuto već rekao, dokaži se na natjecanju i osvojeni iznos onda možeš iskoristiti za početak uspješne kladioničarske karijere http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif

Eto i ja ću mu izaći u susret, neću igrati natjecanja idući mjesec, tako da ima manje konkurencije pa može bolje da se dokaže http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif
  • 3 months later...
  • 4 weeks later...