Banega 12 Posted April 9, 2011 Nishikori - Cuevas 2.08 1.85 a šifra... hmmm ne vidim Hvala u svakom slucaju Ali treba mi i sifra zbog takmicenja Meni ne izlazi njihova strana kako treba... Odigracu nesto drugo nego li ovu jedinicu Quote Share this post Link to post Share on other sites
groka 1 Posted April 9, 2011 dobro vece i laku noc Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted April 9, 2011 Laku noć svima... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 9, 2011 Prosto je neverovatno! Prvo sam u natjecanje H2H hteo da postavim Brest@3.00, ali forum nesto nije radio i proslo mi vreme (dosa0 Brest naravno, 2:0), zatim sam hteo da postavim Nishikorija@2.08, ali nisam mogao da pronadjem sifru za pinnacle po najboljem tecaju pa sam odustao (dobio 2:0 u setrovima), zatim u 10 do 22.00 napisem u skriptu Majorka -Sevilja X@3.30, ali forum opet ne radi i tekma pocne (FT 2:2), sad sam stavio Buffalo po 2.25, ali nema torije da i to pogodim Usput, ne znam sta se desava sa forumom jednostavno ne otvara na pola sata-sat Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted April 9, 2011 Prosto je neverovatno! Prvo sam u natjecanje H2H hteo da postavim Brest@3.00, ali forum nesto nije radio i proslo mi vreme (dosa0 Brest naravno, 2:0), zatim sam hteo da postavim Nishikorija@2.08, ali nisam mogao da pronadjem sifru za pinnacle po najboljem tecaju pa sam odustao (dobio 2:0 u setrovima), zatim u 10 do 22.00 napisem u skriptu Majorka -Sevilja X@3.30, ali forum opet ne radi i tekma pocne (FT 2:2), sad sam stavio Buffalo po 2.25, ali nema torije da i to pogodim Usput, ne znam sta se desava sa forumom jednostavno ne otvara na pola sata-sat I meni se isto desavalo, nisam mogao forum da otvorim, ali od prije jedno pola sata sve je ok.. btw steta bi bilo da fulis, dobro si ih zaredao Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 9, 2011 I meni se isto desavalo, nisam mogao forum da otvorim, ali od prije jedno pola sata sve je ok.. btw steta bi bilo da fulis, dobro si ih zaredao Tako to biva obicno, kad napravis niz mora se prekinuti, obratno ne vazi laku noc svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted April 9, 2011 Tako to biva obicno, kad napravis niz mora se prekinuti, obratno ne vazi laku noc svima Laku noc! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 9, 2011 laku noc svima i vidimo se sutra u isto vrijeme na istom mjestu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted April 9, 2011 laku noc svima i vidimo se sutra u isto vrijeme na istom mjestu http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/76tatice_06.gif Laku noc druze! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/57bye.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites