micha 27 Posted April 13, 2011 Dobar dan dobri ljudi! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted April 13, 2011 Pozdrav do sledećeg susreta! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Djin 0 Posted April 13, 2011 pozz kolege i srecno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted April 13, 2011 Dan je sjajno poceo. Evo sta me je docekalo jutros: ......Odličan početak dana, još samo da svoja predviđanja postaviš i na forum u za to predviđenu dnevnu temu, gdje bi nam bio kraj. Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted April 13, 2011 dobar dan svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted April 13, 2011 Jesam li ja jedini koji ne moze vidjeti update tabela na Expektu i H2H?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted April 13, 2011 Jesam li ja jedini koji ne moze vidjeti update tabela na Expektu i H2H?? pozz...ja sam baš sada gledao tabelu bez problema.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted April 13, 2011 pozz...ja sam baš sada gledao tabelu bez problema.... Isto , eh kad bi mi se ponovio jucerasnji dan!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted April 13, 2011 pozz...ja sam baš sada gledao tabelu bez problema.... Sad je i kod mene OK.......... Ma lijepo vidjeti kad si u vrhu, iako ima jos dosta do kraja.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted April 13, 2011 Mazi vas sreća ovih dana... zasluženo keeep on rolling.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 13, 2011 Jesam li ja jedini koji ne moze vidjeti update tabela na Expektu i H2H?? malo nam je tuto danas zaspo al oprostiti cemo mu, nije on nama svako Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted April 13, 2011 Dobar dan svima... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted April 13, 2011 Sad je i kod mene OK.......... Ma lijepo vidjeti kad si u vrhu, iako ima jos dosta do kraja.... Lijepo, sto jes jes... ali kao sto rece ima jos puuunoooooooo do kraja... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Borat 0 Posted April 13, 2011 Odličan početak dana, još samo da svoja predviđanja postaviš i na forum u za to predviđenu dnevnu temu, gdje bi nam bio kraj. Pomislio sam to da uradim, ali nisam bas neki strucnjak za bejzbol, pa nisam hteo da se blamiram pored ovih tvojih predloga koji su uglavnom prilicno dobri, a juce su bili sjajni. Evo danas cu okaciti, pa nek se izblamiram. Nema sanse da me 2 dana toliko potera sreca. Quote Share this post Link to post Share on other sites