Banega 12 Posted April 19, 2011 Kreni nosit duže suknje, manja je šansa da ti jajca ispadnu Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 19, 2011 Kolega mladji detektiv pripravnik, jel to nemusti jezik? Razotkrio te Roki, a detiktivski par na celu sa mnom i mojim pomocnikom CAntonom cemo da ispitamo slucaj To je indijski.Živio sam 22 godine u Indiji pa se mogu pohvalit da i dan danas znam nekoliko riječi Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted April 19, 2011 Kolega mladji detektiv pripravnik, jel to nemusti jezik? Razotkrio te Roki, a detiktivski par na celu sa mnom i mojim pomocnikom CAntonom cemo da ispitamo slucaj Kreni nosit duže suknje, manja je šansa da ti jajca ispadnu Malo ću se morat primirit.. da zaboravite na ova nova saznanja.... To je indijski.Živio sam 22 godine u Indiji pa se mogu pohvalit da i dan danas znam nekoliko riječi I.. jesi dobar s kobrama? http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 19, 2011 To je indijski.Živio sam 22 godine u Indiji pa se mogu pohvalit da i dan danas znam nekoliko riječi Vidim juce francuski, a danas opet nesto novo Ma bitno je samo da nije ustaljeno Neko neki sigurica par za danas da ga dodam za neku sicu na tikety :uredu: http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_question.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 19, 2011 Malo ću se morat primirit.. da zaboravite na ova nova saznanja.... I.. jesi dobar s kobrama? Jesam.Imam kobrića s jednom Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted April 19, 2011 Vidim juce francuski, a danas opet nesto novo Ma bitno je samo da nije ustaljeno Neko neki sigurica par za danas da ga dodam za neku sicu na tikety :uredu: http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_question.gif Poligljot tip... ;) tko prati?? Ferrero Malisse ...na račun stare slave bubnla sam na Španjolca... Jesam.Imam kobrića s jednom Opa opa čestitke! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 19, 2011 Poligljot tip... ;) tko prati?? Ferrero Malisse ...na račun stare slave bubnla sam na Španjolca... Opa opa čestitke! Hmm, dobar je Ferero, oko 2.2 je na njega, samo me malo brine kakve li je forme, ovo mu je cini mi se prvi turnir posle duge dyge pauze? Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 19, 2011 Vidim juce francuski, a danas opet nesto novo Ma bitno je samo da nije ustaljeno Neko neki sigurica par za danas da ga dodam za neku sicu na tikety :uredu: http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_question.gif UTD. Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted April 19, 2011 Hmm, dobar je Ferero, oko 2.2 je na njega, samo me malo brine kakve li je forme, ovo mu je cini mi se prvi turnir posle duge dyge pauze? da od ljeta ga nije bilo...a bumo vidli.. gdje si našao 2.20 meni na germaniji "samo" 2.. e i Lisicki mi se čini zanimljiva kontra Cibulkove @2.25 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 19, 2011 Poligljot tip... ;) tko prati?? Ferrero Malisse ...na račun stare slave bubnla sam na Španjolca... Opa opa čestitke! Nema razloga za čestitke..Bio je ružan na mamu pa sam ga se odrekao Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted April 19, 2011 Nema razloga za čestitke..Bio je ružan na mamu pa sam ga se odrekao A i ti se sa svakim petljaš... što ti bi??? Znači i u Indiji je izgled bitan? ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 19, 2011 UTD. Prihvatam ponudu, jer se slazem da od ljeta ga nije bilo...a bumo vidli.. gdje si našao 2.20 meni na germaniji "samo" 2.. e i Lisicki mi se čini zanimljiva kontra Cibulkove @2.25 Na pinnaclu je 2.26 Raste kofa na njega. Nego ja sada gledam kod mene uopste i nemam u ponudi u mozzartbetu, tako da odustajem od ovoga. Lisicki pocinje sada za koji minut i mislim da dobija mec, kvota je i do 3 na netu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 19, 2011 A i ti se sa svakim petljaš... što ti bi??? Znači i u Indiji je izgled bitan? ;) Je.U Indiji, Australiji, Novom Zelandu, Sloveniji.. Prihvatam ponudu, jer se slazem Na pinnaclu je 2.26 Raste kofa na njega. Nego ja sada gledam kod mene uopste i nemam u ponudi u mozzartbetu, tako da odustajem od ovoga. Lisicki pocinje sada za koji minut i mislim da dobija mec, kvota je i do 3 na netu... Ni u Stanleybetu ga nema u ponudi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 19, 2011 Je.U Indiji, Australiji, Novom Zelandu, Sloveniji.. Ni u Stanleybetu ga nema u ponudi Pocinje sada, za koji sekund, zato nema Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 19, 2011 Pocinje sada, za koji sekund, zato nema Mora da je to razlog Quote Share this post Link to post Share on other sites