Gandalf Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 20:45, Terry Jenkins - Raymond van Barneveld, tip 2, @1.58, Expekt Terry Jenkins je u očajnoj formi, a pobjeđuje izgleda samo onda kad ja stavim novac kontra njega. Predzadnji put sam igrao kontra njega protiv Webstera u 5. kolu i tad je sve bilo naopako. Jenkins je igrao meč sezone, a Webster kao da nikad nije držao strelice u ruci pa je na kraju Jenkins slavio s 8:4. Osim te pobjede slavio je još samo protiv Van Barnevelda u 1. kolu, a u 7. kolu je otkinuo bod Adrianu Lewisu, kad sam ja opet stavio novac na Lewisa pa sad tako Jenkins drži 7.(pretposljednju) poziciju na ljestvici Premier lige s omjerom 2-1-7(ima -29 u dobijenim partijama). U prošlom je kolu poražen od Taylora s 2:8. S van Barneveldom je kao što sam već spomenuo igrao u 1. kolu i tad je pobijediio s 8:6, ali tad je i van Barneveld bio poprilično van forme. Raymond van Barneveld igra po sistemu toplo-hladno. Jedan tjedan odigra savršeno, a drugi neprepoznatljivo. U Premier ligi je trenutno 3. na ljestvici s omjerom 6-0-4 i bježi 3 boda trenutno 5. plasiranom Lewisu(na finalni turnir idu 4 prvoplasirana igrača). U prošlom je kolu pobjedio Lewisa s 8:3, a prije toga je doživio poraze od Taylora i Whitlocka. Van Barneveld je trenutno ipak u boljoj formi od Jenkinsa, koji bi i uz sve 4 pobjede u zadnja 4 kola teško došao do pozicije koja mu garantira plasman na završni turnir pa ovdje očekujem njegovu pobjedu... Quote
Gandalf Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 20:45, Terry Jenkins - Raymond van Barneveld, tip 2, @1.58, ExpektDa igram svako kolo protiv tog smra*a bio bi prvak svijeta!! Nevjerovatno... http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_redface.gif FT 7:7 Quote
Recommended Posts