ivsa 2 Posted July 11, 2006 1. eagle_1313 2. Kova 3. Tuto 4. Dwiz 5. Skorpion 6. Vesna_SK 7. nebop 8. ivsa 9. tommyboy 10. Prolaznik Quote Share this post Link to post Share on other sites
tommyboy 1 Posted July 11, 2006 moram priznat da ne gledam tu brojku i da sad admin ukine tu statistiku ja bi i dalje ostao jednako aktivan. ja sam danas editirao 2x puta poruku, a mogo sam trpat postove ispod nje ali nisam zbog preglednosti - tako ću i dalje radit jer taj broj nekad nije pravi pokazatelj aktivnosti, odnosno neki trkeljaju poruke samo da nekaj natrkeljaju - sva sreća nema ih puno pa je forum dosta kvalitetan. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted July 11, 2006 moram priznat da ne gledam tu brojku i da sad admin ukine tu statistiku ja bi i dalje ostao jednako aktivan. Ovo sam stavio čisto iz informativnosti to nije nikakvo "natjecanje" Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted July 12, 2006 a onda nek moderator izbriše temu... ali već sam napisao da je to za informaciju da nije natjecanje Quote Share this post Link to post Share on other sites
tommyboy 1 Posted July 12, 2006 ivsa, nisam te ja mislio ocrnit, popljuvat ili uvrijedit. nemoj se srditi, samo sam iznio mišljenje. u mom postu nema nikakvog cinizma ili skrivenih misli. tema je otvorena i nekome je sigurno taj info koristan čisto iz razloga da vidi čiji postovi bi mogli imati te Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted July 12, 2006 tema je otvorena i nekome je sigurno taj info koristan čisto iz razloga da vidi čiji postovi bi mogli imati te Quote Share this post Link to post Share on other sites