c4nton4 20 Posted April 27, 2011 Kad sam već tu, otvaram novu mapu Sretan Rođendan kolegama forumašima, PERKAN (54), El-Maestro (101) Quote Share this post Link to post Share on other sites
sirec 0 Posted April 27, 2011 Jutro A slavljenicima Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 27, 2011 Dominacija Canucksa, vode 1:0.Dvije i nešto do kraja.. imaju PP-jebeni Duncan Keith isključen i Toews u padu izjednači.. Al jbm koja će ovo bruka za povijest bit ako Canucksi ispuše Slijedi OT Al šta je ovaj jebek Crawford sve obranio..suludo Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 27, 2011 I Vancouver izbacio Chicago Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 27, 2011 Sad par sati treba probat odspavat Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 27, 2011 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=oRqjsms1PGI&feature=related Adio Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted April 27, 2011 Dobro jutro..... Čestitke Perkanu i El Maestru!! Gdje je čokoladna kelnarca(m@m)?? Ja bih kavu sa mlijekom i vodu.... A danas kladim na Real Madrid(nisam navijač ne za njih,ne za Barcu),diši mi taj TIP..... Idem sad zaista na sa mojom Marinom..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Borat 0 Posted April 27, 2011 Srecan rodjenan Perkanu. Uspesan dan svima. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=oRqjsms1PGI&feature=related Adio Ahahaha... Ich habe Die Kraft! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted April 27, 2011 Čestitke Perkanu i El Maestru!! Sve najbolje od Čika Crnog Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 27, 2011 Perkane sve najbolje , i El Maestru ako je se pojavi Kad sam već tu, otvaram novu mapu Sretan Rođendan kolegama forumašima, PERKAN (54), El-Maestro (101) Nesto mlad ovaj El Maestro I Vancouver izbacio Chicago Dodje tesno, ebeni OT Idem sad zaista na sa mojom Marinom..... Tako znači aj javi utiske Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 27, 2011 U H2H jednostavno ne ide . Od 27 parova, uhvatim se za onaj koji fulam, ostalo dolazi bez ikakvih problema. Dokaz je i sinocni odgogjeni mec na pola sata Pirata (pa sam stavio zamenski par koji je dosao, ali ne i prvopostavljeni koji je ipak odigran ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
napadac 9 0 Posted April 27, 2011 dobro jutro svima sretan rodjendan PERKANE Quote Share this post Link to post Share on other sites
Borat 0 Posted April 27, 2011 U H2H jednostavno ne ide . Od 27 parova, uhvatim se za onaj koji fulam, ostalo dolazi bez ikakvih problema. Dokaz je i sinocni odgogjeni mec na pola sata Pirata (pa sam stavio zamenski par koji je dosao, ali ne i prvopostavljeni koji je ipak odigran ) Video sam. Ja sam pogodio onaj tenis sa kvotom 2.6 i kada sam video jutros da si i ti pogodio tu kvotu 3, doslo mi je maltene da dignem ruke od zavrsnice. Ovako jos uvek imam neke sanse, ali u svakom slucaju svaka ti cast za one Angelse. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted April 27, 2011 Pozdrav ekipici! Slavljenicima PERKAN i El-Maestro i svako dobro! Ostalima uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites