baptista 19 Posted April 27, 2011 Ma i jedni i drugi su sranje za gledat.Žali Bože izgubljenog vremena.Držanje lopte bez ikakvih atraktivnih poteza pa školski gol iz akcije.Barca koju je Rijkaard trenirao je bila atraktivna, ovo je kifla.Taman uspava čovjeka s predivnom igrom To je na žalost tako..ipak je to polufinale i veliki je ulog!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 27, 2011 To je na žalost tako..ipak je to polufinale i veliki je ulog!! Na žalost.. Za vrijeme uzvratnog susreta ću gledat radije izravni prijenos kako se reproduciraju vodenbuhe u nekoj bari u Slavoniji Quote Share this post Link to post Share on other sites
Borat 0 Posted April 27, 2011 Na žalost.. Za vrijeme uzvratnog susreta ću gledat radije izravni prijenos kako se reproduciraju vodenbuhe u nekoj bari u Slavoniji Na kom to kanalu ima? Da ne gledam ove cigane spanske kako glumataju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
groka 1 Posted April 27, 2011 po ko zna koji put sudijski ciganluk! dobro vece svima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 27, 2011 Na kom to kanalu ima? Da ne gledam ove cigane spanske kako glumataju. Evo s myp2p izravni prijenos http-~~-//www.youtube.com/watch?v=pRkjgHHx1A8 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted April 27, 2011 Dosadna Barsa, pimplanje dok se ne samoubiju 3-4 igraca i tek onda sutnu na gol Quote Share this post Link to post Share on other sites
Borat 0 Posted April 27, 2011 Dosadna Barsa, pimplanje dok se ne samoubiju 3-4 igraca i tek onda sutnu na gol Jeste, ali kad se ukazala prilika, Mesi je pokazao koliko vredi. Na stranu to kakva je bila utakmica, ali covek je odradio ta dva gola majstorski. Evo s myp2p izravni prijenos Dankeschön. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 27, 2011 Laku noć http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/81Bet-Club_forum.gif Kasnije ću ispratit malo hokej Quote Share this post Link to post Share on other sites
Borat 0 Posted April 27, 2011 Laku noc svima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 27, 2011 dvije utakmice u ligi prvaka skroz drugacije od ocekivanog... u prvoj sam ocekivo mrljavu utakmicu a ono bila boli glava sa puno trke, dobrih sansi i udaraca na gol... ova veceras nidje veze a ocekivo sam da ce biti puno puno bolja za gledat od one sinocnje... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted April 27, 2011 Laku noć svima... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 27, 2011 laku noc onima koji idu na spavanje a ja odoh malo pratit NHL i NBA... imam nekih parova koje cekam za dobitak Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 28, 2011 Bane, jel gledaš hokej?Boston ispustio vodstvo, ide se u OT Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 28, 2011 Ipak Bruinsi idu dalje Quote Share this post Link to post Share on other sites