Jump to content

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ovaj vic me uvijek nasmije i to po praf:

Prvi skolski dan u jednoj americkoj srednjoj skoli. Uciteljica predstavlja novog ucenika Cakira Suzukija iz Japana. Pocinje sat i nastavnica ispituje: "Sada cemo vidjeti koliko poznajete americku povijest. Tko je rekao "Slobodu ili smrt?" Odjednom tisina i samo Suzuki digne ruku: "Patrick Henry godine 1775 u Philadelphii." "Vrlo dobro Suzuki". A tko je rekao"Drzava je narod i kao takva ne smije nikada umrijeti?" Suzuki ustane: "Abraham Lincoln, 1863 u Washingtonu." Nastavnica strogo pogleda ucenike pa rece: "Sramite se. Suzuki je Japanac pa poznaje americku povijest bolje od vas" Tihi glas iz kraja razreda: "J....e se, posrani Japanci..." "Ko je to rekao!" - vikne uciteljica. Suzuki digne ruku i rece " General MacArthur, 1942 u Guadalcanalu, i Lee Iacocca 1982 na skupstini dionicara Chryslera, Detroit." Razred je u tisini samo se iz pozadine cuje "Pusi k...c!" Uciteljica sva izvan sebe: "Sad je kraj. Tko je to bio?!!" Suzuki: "Bill Clinton Monici Levinsky, Oval Office, 1997 u Washingtonu. " Drugi ucenik se prodere: "Suzuki je sranje!" Suzuki: " Valentino Rossi u Rio de Janeiru na moto Grand-Prix Brazila 2002." Razred pada u histeriju, uciteljica u nesvijest a na vrata ulazi ravnatelj skole: "U p...u m.....u, jos nikad nisam vidio takav kaos!!!". Suzuki: "Premijer Hrvatske ministru financija prilikom predstavljanja drzavnog proracuna, Zagreb 2005."

Posted

Evo jedan kompjuterski:

Došli Bush, Putin i Bill Gates kod Boga i on im da priliku da mu postave jedno pitanje o tome što će se dogoditi u budućnosti. Bush ga pita kad će Amerika biti najveća svjetska sila i iza

Posted

Kod frizera:

- Dobar dan, moze jedno sisanje?

- Moze, kako zelite?

- Ovako, kume, sa jedne strane napravi mi rupu velicine sake, a s druge strane 3-4 manje rupe nepravilnog oblika... Pozadi repovi da mi budu neravni, a siske da mi idu ukoso preko oka i da budu rijetke...

- Paaa... ne znam hoću li vas znati bas tako osisati...

- A prosli put si znao, pi*da ti materina!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Našao policajac pingvina, pa ga doveo u postaju da pita šefa šta da radi sa njim.

- Odvedi ga u zoološki vrt, šta ćeš drugo s njim. - ka

Posted

Ivica je non-stop bio bezobrazan, pričao prostote, mučio djevojčice u razredu, te se one najzad po

Posted

uhh, ovaj nisam čuo, dobaaaar.

evo jedan za danas i od mene:

Ide Mujo kupiti kruh, dode u ducan i pita koliko kruh kosta. Prodavac kaze:

- 10 maraka.

Pita Mujo zasto tako puno.

- Pa 2 marke za kruh, 2 za Aliju, 2 za Federaciju, 2 za SDA i 2 za mudzahedine, - objasni prodavac.

- Pa dobro, kaze Mujo, kad je za tako dobre stvari, onda evo 10 maraka.

Prodavac mu vrati 2 marke i kaze:

- Nema kruha.

Posted

Evo jedan dobar, sad sam ga se sjetio:

Došao Mujo prespavati kod Hase.Sapavaju oni

a Mujo stalno prdi.Haso više nije mogao izdr

Posted

Uselili Mujo i Haso novi stan. Ulazi Mujo, i neshvativši da je ogledalo nasuprot vrata, pomisli da je netko već unutra, uplaši se i vikne:

- Haso, bolan, netko je u našem stanu.

Dolazi Haso i pogleda:

- Pa, već su ih dvojica. Idemo po policiju.

Malo kasnije dolazi policajac, otvara vrata i reče:

-

Posted

kako je i red, 1 dan - 1 vic, evo moj za danas:

Igraju slonovi nogomet protiv miševa, jedan miš zakasnio i dolazi na poluvremenu i pita: "dečki za kog igram?"

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...