huso589 0 Posted May 20, 2009 Što šapću Engleskinje tijekom seksa? - Oh yes, oh yes... Amerikanke: - Yes baby, yes baby... A Bosanke: - Nemoj nikome reći, matere ti... Share this post Link to post Share on other sites
huso589 0 Posted May 20, 2009 Lijepa žena kaže ljubavniku: - Postoje dva mjesta gdje bi voljela da me ljubiš! - A koja su to mjesta? - upita ljubavnik uzbuđeno. - Acapulco i Kanarsko otočje! Share this post Link to post Share on other sites
huso589 0 Posted May 20, 2009 Koji organ najviše strada tijekom drkanja? Uho. Sve vrijeme slušaš da ti neko ne uđe u sobu. Share this post Link to post Share on other sites
huso589 0 Posted May 20, 2009 Kako se na bosanskom kaže DNK? Da nije komšijino? Share this post Link to post Share on other sites
huso589 0 Posted May 20, 2009 Došla djevojka u crkvu da se ispovijedi: - Oče, spavala sam sa svećenikom iz druge župe? Je li to grijeh? - Pa naravno. Ti pripadaš u ovu župu. Share this post Link to post Share on other sites
huso589 0 Posted May 20, 2009 Bacač koplja govori klupskom kolegi: - Danas se moram jako potruditi, tamo preko je moja svekrva i gleda. A drugi će njemu: - Čovječe, to je preko 100 metara, vjeruješ da ćeš je sigurno pogoditi?! Share this post Link to post Share on other sites
huso589 0 Posted May 20, 2009 - Sad kad si se oženio, nadam se da više nećeš praviti gluposti. - Neću, ovo je bila posljednja. Share this post Link to post Share on other sites
huso589 0 Posted May 20, 2009 Žena kaže mužu: - Imam jednu dobru i jednu lošu vest. - Hajde prvo reci dobru. - Pa... dobra je da "air bag" radi! Share this post Link to post Share on other sites
huso589 0 Posted May 20, 2009 Fata priča sa susjedom: - Kad god moj Mujo kupi dozvolu, nikad ribe ne uhvati. A kad ne kupi, onda njega uhvate. Share this post Link to post Share on other sites
huso589 0 Posted May 20, 2009 Došli u bračno savjetovalište muž i žena zbog seksualnih problema. Pita ih savjetnica: - Kada ste posljednji put imali seks? A muž će na to: - Ja jučer. vic dana Share this post Link to post Share on other sites
huso589 0 Posted May 20, 2009 Došao ovisnik o "Call of duty" igrici u pravi rat i kaže vojniku pored sebe: - Uuu jebote, koja dobra grafika! Share this post Link to post Share on other sites
huso589 0 Posted May 20, 2009 Utakmica vaterpolo lige BiH: Vatepolisti Semizovca igraju utakmicu s ekipom Rogatice. Trener ekipe Semizovca ide uz rub bazena i daje upute svojim igračima i kaže igraču Hasi koji vodi loptu: - Daj loptu Muji, daj Muji! - a Haso i dalje vodi loptu i prijeđe jednog protivničkog igrača. Opet trener: - Baci loptu Muji, baci Muji! - a Haso ide dalje s loptom, opuca i zabije gol. Trener se na njega dere što ga nije poslušao, a Haso će na to: - Pa, što je, zabio sam gol! Trener odgovara: - Jeb'o te gol, udavi se Mujo! Share this post Link to post Share on other sites
huso589 0 Posted May 20, 2009 Došla plavuša s vozačkog ispita i upita drugu plavušu: - Ne kužim kako sam pala na vozačkom. Došla sam do kružnog toka, na znaku je pisalo 30 i ja sam 30 puta kružila oko znaka. Instruktor mi je rekao da sam pala. Na to će druga plavuša: - Možda si krivo brojala. Share this post Link to post Share on other sites
huso589 0 Posted May 20, 2009 Što je sarma? Najbolji primjer simbioze biljnog i životinjskog svijeta. Share this post Link to post Share on other sites
saso 0 Posted May 21, 2009 Malo horoskopa: OVAN > ON :Muskarac rodjen u znaku Ovna veliki je osvajac zena. Za > njega je praistorijska podela na muskarce I zene I dalje na > snazi. Tretira ih kao plen, kao slabiji pol I upravo zato ga > zene vole. O zenskoj psihologiji nema pojma, sto je dobro, > jer }e njeno povlacenje zbog nedovoljnog iskustva I losih > ranijih situacija protumaciti kao provokaciju I videti u > njoj vestu zavodnicu sa kojom moze imati nezaboravan sex. > Erogene zone: zalisci (obicno ih ima), glava, usi, polni > organ > Imajte na umu: ne zna sta je "predigra" > Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, > halteri, rajsferslusi, majice. > > ONA:Zena Ovan spada u red najvatrenijih. Njen libido je > zestok I jak, sto dolazi do izrazaja ve} u prvom kontaktu > gde ostavlja utisak osobe koja zna sta ho}e. Nedvosmisleno > zove na sex ako joj je do toga, kada joj nije - ume da > odbije! Muskarci je obozavaju jer je vatrena, lako se > isprovocira na sex, dinamicna je, ali joj ne veruju, jer je > cesto okruzena muskim svetom. > Erogene zone: usne I oci > Imajte na umu: posle nje mogu ostati podlivi, modrice, > tragovi noktiju > Idealan sex: posle zestoke I bucne svadje Share this post Link to post Share on other sites