saso 0 Posted October 22, 2009 Svađaju se muž i žena za stolom. Muž udari po stolu i pita: Ko je ovde gazda u kući? Žena ga ošamari, a on kaže: Pa, samo sam pitao... Share this post Link to post Share on other sites
saso 0 Posted October 22, 2009 Razvode se deda i baba u stotoj godini života. Sudija ih čudno posmatra pa kaže: Dobro, nema problema, ali što ste do sada čekali? Čekali da nam deca pomru, da se ne sekiraju... Share this post Link to post Share on other sites
saso 0 Posted October 22, 2009 Na prijemu priređenom u čast jednog svetski poznatog naučnika, njegovoj supruzi priđe jedna žena i kaže: Vaš muž je tako brilijantan. Verujem da zna sve. Ma, ne budite ludi, - šapnu ova - čak i ne sumnja. Share this post Link to post Share on other sites
saso 0 Posted October 22, 2009 Sudija pita svedokinju na sudu: Koliko imate godina? Blizu sam četrdesetoj. A, sa koje strane? - upita je sudija. Share this post Link to post Share on other sites
leo 0 Posted October 22, 2009 Viče učitelj na Ivicu: - Ivice, znaš li da je Abraham Lincoln u tvojim godinama bio odlikaš? Ivica će na to: - A znate li vi da je on u vašim godinama bio predsjednik Amerike? Share this post Link to post Share on other sites
leo 0 Posted October 22, 2009 Dolazi poštar na vrata Ivicinog stana i zvoni. Izlazi Ivica, pod rukom mu Playboy, u lijevoj ruci flaša viskija, a u ustima cigareta. Pita ga poštar: - Je li, mali, jesu li ti roditelji kod kuće? - A što misliš! Share this post Link to post Share on other sites
leo 0 Posted October 22, 2009 Mali Ivica prvi put sjedi u publici i sluša operu. - Mama, tko je onaj koji maše štapom? - Dirigent. - A zašto prijeti onoj debeloj teti? - Ma, ne prijeti joj! - A zašto onda ona vrišti? Share this post Link to post Share on other sites
leo 0 Posted October 22, 2009 Ode mali Ivica kod tate i počne se žaliti kako na plaži ni jedna djevojčica neće s njim pričati. Kad će njemu otac: - Radi što sam i ja radio, staviš krumpir u gaće i vidjet ćeš kako se lijepe za tebe. Uradi to Ivica i drugi dan dolazi kod oca: - Pa sad još više bježe od mene... Na to će otac: - Krumpir ide sprijeda! Share this post Link to post Share on other sites
leo 0 Posted October 22, 2009 Ivica se vraća iz škole i već s vrata viče: - Imam dvije vijesti: jedna je dobra, druga je loša! - Reci nam prvo onu dobru! - reče mama. - Prošao sam s pet! - A sad reci onu lošu... - To je laž. Share this post Link to post Share on other sites
leo 0 Posted October 22, 2009 Došao Ivica kući i kaže tati: - Tata, danas sam dobio 4 jedinice. Tata zbunjen kaže: - Iz čega. - Iz tjelesnog, matematike, hrvatskog i vjeronauka. - Zašto iz tjelesnog? - upita tata. - Kaže učitelj dignite jednu nogu. Sada dignite drugu. - Pa na kojem ćeš kurcu stajat'? - Pa to sam i ja rek'o. Share this post Link to post Share on other sites
leo 0 Posted October 22, 2009 Pita mali Ivica tatu: - Tata, što je to pijanac? - Sine, vidiš li one dvije gredice na ogradi? Eto, pijancu se čini da su tamo 4 gredice. - Ali tata, ja vidim samo jednu gredicu. Share this post Link to post Share on other sites
leo 0 Posted October 22, 2009 (edited) Na satu hrvatskoga profesorica pita Ivicu: Ivice, reci mi što povezuje Krležu, Šenou, Gavrana i Kušana? Hm, jesu li svi igrali u reprezentaciji? Edited October 22, 2009 by leo Share this post Link to post Share on other sites
saso 0 Posted October 27, 2009 Došao Tarzan na Moravu u Čačak i sprema se da skoči. Kaže mu Čačanin: Nemoj, Tarzane, ima školjki. Kaže Tarzan: Nema veze, u džungli ima mnogo opasnijih stvari. Uskoči Tarzan, izlazi sav krvav i pita: Kakve su vam ovo školjke? Od fiće, audija... Share this post Link to post Share on other sites
saso 0 Posted October 27, 2009 Dolazi čovek u kafanu i naručuje tri piva i pita ga konobar: Šta će ti tri piva ako si ti jedan? Pa ja imam još 2 brata, a mi smo se dogovorili da kad budem u nekoj kafani da popijem pivo i za njih! I to je trajalo nekoliko meseci! Jednog dana ulazi čovek i naručuje 2 piva, a konobar ga pita: Što ne tri? Od danas sam rešio da ne pijem! Share this post Link to post Share on other sites
saso 0 Posted October 27, 2009 Koji auto možeš voziti 120 km/h po makadamu? Službeni Share this post Link to post Share on other sites