tamy91 0 Posted February 16, 2010 Razljućeni šef policije reče svom podređenom: • Ako misliš da si pametniji od mene, onda si stvarno pravi glupan... Share this post Link to post Share on other sites
tamy91 0 Posted February 16, 2010 Dolazi pandur u poslastičarnicu i pita: • Kakve kolače imate? Prodavac kaže: • Imamo svih oblika i veličina. Pandur reče: • Dajte mi dva oblika i tri veličine. Share this post Link to post Share on other sites
tamy91 0 Posted February 16, 2010 Zasto se policajac nikad ne kupa? Ceka da se na bojleru pojavi zeleno svetlo! Share this post Link to post Share on other sites
tamy91 0 Posted February 16, 2010 Svadjaju se dvojica pandura u kafani: - Popušiš mi kurac! - I ja tebi! Share this post Link to post Share on other sites
tamy91 0 Posted February 16, 2010 Policijska izjava: • A sada test, da vidimo koliko si pijan - je li Miki Maus bio pas ili mačka? Share this post Link to post Share on other sites
tamy91 0 Posted February 16, 2010 Voze se cetri pandura u policijsko auto i guraju se ko ce da sjedne do prozora Share this post Link to post Share on other sites
tamy91 0 Posted February 16, 2010 pita pandur sefa: - gde nestane svetlo kad se ugasi? ovaj mu kaze da ce da razmisli pa da mu kaze sutra. dolazi sef sutra i saziva hitan sastanak,i kaze kolegi da postavi pitanje koje je njega pitao. i naravno odgovor niko nezna. sef sav ponosan gasi svetlo,otvara frizider,i kaze: - EVO GA Share this post Link to post Share on other sites
tamy91 0 Posted February 16, 2010 Došao policajac kuci, kad ono njegova žena gola na krevetu. On ce ženi: • Ženo, govori gde je, ubicu i tebe i njega! • Nema nikog, šta ti je? • Ma ženo govori gde je, ubicu vas oboje! - a žena kaže opet da nema nikog. Ode on u jednu sobu, nema nikog, zatim u drugu sobu, nema nikog, on pogleda u ormar, opet nema nikog, kad pogleda pod krevet, a covek pruža 20 e. Uzme on 20 e i rece: • jebo majku, nema ga ni pod krevetom Share this post Link to post Share on other sites
tamy91 0 Posted February 16, 2010 Dođe policajac na posao i nosi jednu crnu i jednu belu cipelu. Vidi ga šef i zbunjeno gleda u njega te ga pita: - Zašto imaš dve različite cipele? - Pa... Ovaj... - zbunjeno će policajac. - Ma marš kuci i obuj normalne cipele! - Ali šta mi vredi kad i kuci imam isti takav par! Share this post Link to post Share on other sites
tamy91 0 Posted February 16, 2010 Kakva je razlika izmedju policajca i voza? - Voz ima drugi razred. Share this post Link to post Share on other sites
tamy91 0 Posted February 16, 2010 Zašto na policijskim kolima, na vratima piše policija ? - Da ne bi ulazili kroz prtljažnik. Share this post Link to post Share on other sites
tamy91 0 Posted February 16, 2010 zaustavlja policajac studenta na ulici i traži mu legitimaciju. Ovaj odgovara: - "Nemam licnu, može li index?" Policajac: - "Može..." Student mu da index, ovaj gleda, prelistava, i kaže: - "Uh, jesi se ti naputovao..." Share this post Link to post Share on other sites
tamy91 0 Posted February 16, 2010 Pandur zaustavlja vozača i kaže: - Prijatelju, pa četvrti put te zaustavljam i govorim kako ti nešto curi iz kola! - A ja tebi ponovo kažem da je ovo cisterna za pranje ulica! - odgovori vozač. Share this post Link to post Share on other sites
tamy91 0 Posted February 16, 2010 Dva pandura i vucjak ispred njih u patroli. Jedan od pandura se stalno nesto saginje i gleda kera u dupe. -Ama sta stalno gledas u kera? pita ga ovaj drugi. -Ma, jedan klinac ide iza nas i stalno vice: ".. vidi kera sa dva supka" a ja vidim samo jedan. Share this post Link to post Share on other sites
tamy91 0 Posted February 16, 2010 Vidi pandur klinca kako sedi na kiosku pa ga pita: - Jel' ti, mali, jel' ti tako i kod kuce sedis na kiosku? Share this post Link to post Share on other sites