bolinjo 0 Posted April 12, 2007 Sedam patuljaka, na čelu sa Ljutkom, došli u Vatikan, ulaze u katedralu Sv. Petra i tra Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted April 12, 2007 -Kako si Mujo? - Ma pusti me bolan, bolestan sam, osjećam se k'o ZIDAR! - Kako zidar? - Pa, u glavi imam KRE Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted April 13, 2007 Idu Mujo i Haso na lov na medvjede. Ka Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted April 14, 2007 - Uh taj pravopis! Nikad nisam sigurna je li nešto pravilno ili nije! - potu Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted April 14, 2007 Došli Mujo i Haso u Sheraton i uzeli najbolji apartman. Recepcionar im ka Share this post Link to post Share on other sites
bolinjo 0 Posted April 14, 2007 On i ona vode ljubav u krevetu. On: - Hajde da probamo poziciju 68! - 68??? 69 poznajem, ali nikada nisam čula za 68. - Ti mi ga popušiš, a ja sam ti du Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted April 15, 2007 Došli Mujo i Fata u butik, te Fata obuće Fata minicu. - Pa Mujo, kako mi stoji? - Ajde, vidi ti se guzica kao kombajn. Skine Fata minicu i odoše oni kući. Kad su došli kući pita Mujo Fatu za seks, a ona ka Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted April 15, 2007 Voze se dva murjaka na motoru. Onaj odzada viče: - Daj stani malo, piša mi se. - Strpi se još malo, sad smo u stanici. Ne pro Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted April 16, 2007 Razgovaraju dva penisa pa ka Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted April 29, 2007 Mujo: Bolan, Suljo moram te nešto priupitat. Haso: Pitaj. Mujo: Ma, nešto priča čaršija, ne vjerujem ja tome, ali evo da provjerim, je l' si ti bolan peder? Haso: Pa kad već pitaš, da ti ka Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted April 29, 2007 Izašla Fata na izbore i obukla prevelike cipele. Kad su to vidjeli promatrači iz izborne komisije, postaviše joj pitanje: - Koji broj cipela nosiš, Fato? - 38, - odgovori Fata. - A zašto si sada obukla broj 52 kad su ti velike? - Zato što je Alija rekao da iza Share this post Link to post Share on other sites