inter 0 Posted May 15, 2007 Hvali se Mujo Hasi: - "...i onda skočim ja na lava i odsječem mu rep!" - "Bolan Mujo a nisi mu valda otkino glavu?" - "Ah, nju je neko prije odkino." Share this post Link to post Share on other sites
inter 0 Posted May 15, 2007 Kupila ciganka detektor lazi. Donese ga kuci i pita sina. Ciganka: - "Sta si dobio u skoli?" Sin: - "5! " Uredjaj: - "BIP!" Sin: - "Dobro,3 sam dobio..." Uredjaj: - "BIP!" Sin: - "Dobro,priznajem 1..." Ciganka: - "Kad sam ja isla u skolu, sve sam imala 5-ice!" Uredjaj: - "BIP!" Cigan: - "Sine, kad sam ja isao u skolu..." Uredjaj: - "BIP!" Sin: - "Tata,nisi isao u skolu ?!??!?" Cigan: - "Sine, nemoj da me zezas, ja sam ti otac!" Uredjaj: - "BIP!" Share this post Link to post Share on other sites
inter 0 Posted May 15, 2007 Ukrao Cigan jednoj zeni kokos, i otisao na rijeku da je operuta i pojede. Vidjevsi to zena pozove policiju i prijavi kradju. Ubrzo potom dodju policajci kod rijeke i vidjese Cigu kako vec zavrsava sa perutanjem i kako ih cigo ugleda baci onu kokos u rijeku. - "Zasto si ukrao kokos?", pita ga policajac. - "Ma nisam je ukrao vidis da se koka kupa a ja joj samo cuvam odjecu..." Share this post Link to post Share on other sites
inter 0 Posted May 15, 2007 Bio ti tam neki seljak i on ti je imao prelepu kci. Cuo cigo Dzimi za to pa otis'o je prosit. A seljak se misli, misli, zao mu da mu da kci pa kako sad da ga odbije i kaze: "Ja imam tri uslova, ako ih ispunis dobijas moju kcer." Cigo sav srecan kaze: "Hajd reci brate." A seljak ce S: "Ako imas kucu dobices moju kcer." C: "Dzimi voli, a i pati, on ce kucu da naplati" S: "Ako imas auto dacu ti kcer." C: "Dzimi voli, a i pati, on ce auto da naplati" Sad se misli seljak sta sad da pita a da ovaj nema i smisli pa kaze: S: "Ako imas kurac od 2 metra dacu ti kci." A Cigo se udari po glavi. Seljak misli jesam ga zajebao, a Cigo rece: C: "Dzimi voli, Dzimi pati, on ce pola da ga skrati." Share this post Link to post Share on other sites
El Presidente 0 Posted May 15, 2007 Kako počinju ciganski recepti za kolače ? .....ukradeš 3 jaja.......... Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted May 15, 2007 Vidi Mujo koliko puno koštaju cipele i torbice od krokodila, pa zovne Hasu: - Haj'mo uloviti jednog, pa da prodamo cipele i torbice. Odu oni u lov. Love tako jedno dva dana. Drugog dana Mujo reče ljutito Hasi: - Haso bolan, ako ni ovaj ne bude imao cipele i torbicu, ja se vraćam! Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted May 15, 2007 Išli Mujo i Haso na safari u Afriku i cijeli dan bili u lovu. Umorili se oni navečer i u Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted May 15, 2007 Napravljeno je najsuvremenije računalo. Posljednja riječ tehnike. Da bi ga isprobali, izumitelji su doveli Amerikanca, Francuza i Muju da svaki od njih postavi po jedno pitanje. Dolazi prvo Amerikanac i pita: - Koliko zrnaca pijeska ima u Kipu slobode? Računalo melje, melje i izbaci neku cifru. Izumitelji pogledaju u enciklopediju i vidi da je račun točan. Dolazi Francuz i pita: - Koliko šarafa ima u Aifelovom tornju? Računalo melje, melje i izbaci neku cifru. Izumitelji pogledaju u enciklopediju i vidi da je račun točan. Došao Mujo i razmišlja što će pitati, ali mu ništa ne pada na um. Dosadilo izumiteljima čekati i oni odoše na kavu dok on smisli pitanje. Vraćaju se oni s kave, kad se računalo se dimi i pregorijeva. Pitaju oni Muju: - Mujo, pa što si mu radio? - Ništa, majke mi, samo sam ga pitao što ima novog! Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted May 16, 2007 Vratio se Mujo iz ludnice. Haso ga pita da mu objasni kako je popizdio i tamo završio. - Bio ti ja kod Aide, kad eto ti njenog mu Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted May 16, 2007 Pošao Haso na vrh neke planine uspinjačom. Savjetuju ga: - Share this post Link to post Share on other sites