ivsa 2 Posted May 16, 2007 Išli Mujo i Haso iz kina i počne padati kiša. - Prenoći kod mene da ne pokisneš, - reče Haso. Do Share this post Link to post Share on other sites
da silva 0 Posted May 16, 2007 Pričali Bosanac, Slovenac i Hrvat o tome tko mo Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted May 16, 2007 Dobili Mujo i Haso posao u Parizu da rade na Eifelovom tornju. Do Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted May 16, 2007 Hvali se Mujo: - Danas sam ubio pet muha. Dvije muške i tri Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted May 16, 2007 Upecao Haso zlatnu ribicu i ona mu obeća da će mu ispuniti tri Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted May 16, 2007 Išao Mujo u Afriku na safari. I pošto se vratio priupita ga Haso: - Jesi l' bolan što ulovio? Na to će Mujo sav va Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted May 17, 2007 Nije vic - ali bi bolje bilo da je. Desetomjesečni Amerikanac dobio dozvolu za oru Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted May 17, 2007 Nije vic - ali bi bolje bilo da je. Desetomjesečni Amerikanac dobio dozvolu za oru Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted May 17, 2007 Vozio se Haso novim biciklom. Sretne ga Mujo i začu Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted May 17, 2007 Zove Mujo Fatu iz Njemačke: - Jesi li to ti ljubavi moja? - Jesam, jedini moj, a tko je to? Share this post Link to post Share on other sites
moc 0 Posted May 17, 2007 Poslali Hasu da ofarba nekoliko prozora. Vraća se on nakon završenog posla i pita: - Treba li farbati i okvire? Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted May 18, 2007 Lete Mujo i Haso avionom. Negdje na pola leta čuje se glas pilota: - Dragi putnici, pokvario nam se jedan motor. Ne brinite imamo još 3, samo ćemo stići s 15 min zakašnjenja. Poslije nekog vremena opet se čuje glas pilota: - Dragi putnici, otkazao nam je i drugi motor. Ostala 2 rade fino, tako da ćemo stići s pola sata zakašnjenja. I kroz pola sata opet obavijest: - Otkazao nam je i treći motor. Ne brinite, imamo još jedan motor i stići ćemo sa satom zakašnjenja. Ka Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted May 18, 2007 Kad je Mujo bio mali na poklon dobije nove cipele sa metalnom vrhom. Vidi on Fatu u suknji i ode da ih isproba. Stavi nogu izme Share this post Link to post Share on other sites