inter 0 Posted May 20, 2007 Zove Cigo hitnu pomoć: - "Do Share this post Link to post Share on other sites
inter 0 Posted May 20, 2007 Išao Crnogorac u bordel i ne znajući odabere transvestita. Navalio junačina na njega sa stra Share this post Link to post Share on other sites
inter 0 Posted May 20, 2007 - Gdje se gradi nova staza formule 1? - Oko Slovenije. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/14clover.gif Share this post Link to post Share on other sites
inter 0 Posted May 20, 2007 - Koji sportas najbolje zna hrvatsku himnu? - Anja Person! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/14clover.gif http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/14clover.gif http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif Share this post Link to post Share on other sites
inter 0 Posted May 20, 2007 Uciteljica na casu pita decu razna pitanja, na tabli napise: - Zasto hleb izgori? - Zasto se neki plivaci utope? - Zasto zena zatrudni? Perica povice: - "Uciteljice, za ta tri pitanja imam jedan odgovor: zato sto se na vreme ne izvadi." Share this post Link to post Share on other sites
inter 0 Posted May 20, 2007 Natječu se Amerikanac, Talijan i Bosanac čija je bolja Share this post Link to post Share on other sites
inter 0 Posted May 20, 2007 Pinokio ušao u pubertet i došlo vreme da počne da juri Share this post Link to post Share on other sites
inter 0 Posted May 20, 2007 Idu dva starca ulicom i jedan pita drugoga. - "Kako si?" Ovaj odgovara: - "Kako cu biti, bole me kosti, bole me ledja, bole me noge, ruke.....a ti?" - "Ja se osjecam kao novorodjena beba." - "Haj ne seri, kako ko beba?" - "Pa nemam kose, nemam zuba i jutros sam se upiso." Share this post Link to post Share on other sites
inter 0 Posted May 20, 2007 Sjedi Mujo na kauču i gleda televiziju, kad će Fati: - "Fato ajd' mi donesi jedno hladno pivo dok još nije počelo..." Fata ode po pivo i donese Muji. Nakon pola sata, Mujo još u istom polo Share this post Link to post Share on other sites
inter 0 Posted May 20, 2007 Takmicili se Amer, Njemac i Bosanac ko ce duze izdrzati u borbi sa nindjom. Udje ti tako Amerikanac u prostoriju gdje se ovaj nalazio i nakon 10 min izvedose ga slomljenog van. Nakon 5 minuta borbe ista sudbina zadesi i Svabu. Udje Bosanac pa ga nema pola sata, sat, dva sata a iznutra se cuju srceparajuci krikovi i zapomaganje. Izadje Bosanac nakon tri sata vani a na njemu ni ogrebotine; unutra nindja sav slomljen. - "Jebo te, nismo znali da si takav majstor borilackih vjestina", iskazuju mu ovi priznanje. - "Kako si ga tako slomio?" - "Ma jednostavno", odgovori Bosanac: "on da opali - a ja blok! On sa lijeva - a ja blok! On s desna - a ja blok! On da iz okreta a ja blok! On s glavom - a meni vec ponestalo blokova pa ga ciglom!" Share this post Link to post Share on other sites
inter 0 Posted May 20, 2007 Otisli politicari u Bosnu u lov na medvjede i poveli Muju koji poznaje te krajeve kao svoj dzepda ih predvodi. Isli oni tako, isli, i posle 10 km, naidju oni na medvjeda. Mujo povice: - "Bjeziiiiiiii!!!!!!" I svi se dadose u trk iako su svi naoruzani do zuba. Jedan od njih upita: - "Pa dobro, zasto trcimo umjesto da uzmemo puske i da ubijemo medvjeda?" Mujo: - "Suti i bjeziiiiiiiiiiii!!!!!!" Bjeze oni tako i dalje, vec svi pomalo umorni kad ce jedan od njih ponovo: - "Pa dobro, zasto trcimo umjesto da uzmemo puske i da ubijemo medvjeda?" Mujo: - "Suti i bjeziiiiiiiiiiiiii!!!!!" Pretrcali oni 5 km, a medvjed ih i dalje juri. Jedan od politicara, nemogavsi vise, izvadi pusku i ubi medvjeda, a Mujo se okrene i rece: - "Eto, glupi Mujo, glupi Mujo, e sad ti nosi medvjeda jos 5 km!!!" Share this post Link to post Share on other sites
inter 0 Posted May 20, 2007 - Sta je bila Severina pre nego je postala slavna? - Pjevacica. Share this post Link to post Share on other sites
inter 0 Posted May 20, 2007 Napio se Mujo i legao na sred parkinga. Dolazi policajac i pita ga: - "Sta to radis covjece?" - "Pa zar ne vidis da sam se parkiro!" - "Pa covjece nisi ti auto!" - "Boli me ku**c nisi ni ti pauk." Share this post Link to post Share on other sites
inter 0 Posted May 20, 2007 Seta se Bill Clinton plazama Kalifornije i vidi Slobodana Milosevica kako se sunca sa svojom suprugom Mirom. - "Ohhhhh!! Pa je li to gospodin Milosevic???", uzviknu Bill. - "Jeste", veli Milosevic. - "A jeste mali svet kad se nas dvoje nadjosmo ovde", doda Bill. A na to ce Milosevic: - "Nije svet mali, nego je Srbija velika." Share this post Link to post Share on other sites