inter 0 Posted May 20, 2007 Kaze mali Roko: - "Tata kako sam ja nastao?" Tata: - "Bio mi te je pun ku**c pa sam te posla u pi**u materinu..." Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted May 21, 2007 Tajna kako nam brak traje : Dva puta tjedno odemo u restoran na dobru klopu i laganu razbibrigu. Ona ide utorkom, a ja petkom. Uz to, ne spavamo zajedno. Ona spava na Trnju, a ja na Ravnicama. Svuda vodim svoju zenu, ali ona stalno pronalazi put nazad. Prije neki dan pitao sam zenu gdje bi htjela proslaviti godisnjicu i ona mi je odgovorila da bi voljela proslaviti negdje gdje vec dugo nije bila - pa sam joj ja predlozio da je proslavimo u kuhinji. Kada smo moja zena i ja vani, uvijek se drzimo za ruke. Ako je pustim, odmah ode u kupovinu. Cijelu je kucu opremila: imamo elektricni mikser, elektricni toster, elektricni pekac i onda se ona buni da je sve opremljeno, ali nema gdje sjesti. Tada sam joj, naravno, kupio i elektricnu stolicu. Jednog jutra zena me je probudila i kaze da auto nece upaliti. Misli da je voda usla u karburator. Na moje pitanje gdje je auto, odgovorila je - u jezeru. Kao i svaka zena, opsjednuta je svojim izgledom te stalno isprobava neke nove dijete. Sada je na novoj dijeti: kokos i banana. Naravno, nije izgubila niti kilogram, ali se zato penje po drvecu kao luda. Jednog je dana moja ljubljena zena otisla u kupovinu i kupila je masku za lice. I kada je stavila izgledala je zaista prekrasno. Sve dok je nije skinula. I naravno, kao i svaka zena uvijek nesto zaboravlja. Tako vec dva tjedna nije odnijela smece iz kuce. Uvijek kasni i trci za kamionom uzvikujuci: "Jesam li zakasnila za smece". I uvijek dobije odgovor: "Ne, uskaci". I zapamtite, brak je na prvom mjestu uzrok razvoda. Statisticki gledano, 100% svih razvoda zapocinje brakom. I tako vec 18 mjeseci nisam ni rijec progovorio sa svojom zenom, jednostavno ne volim je ometati. Ali priznajem, zadnju svadju sam skrivio sam. Pitala me sto je na televiziji, a moj odgovor je glasio . PRASINA. Share this post Link to post Share on other sites
inter 0 Posted May 22, 2007 Koji je rekord Crnogoraca na 100 metara? 68 metara Share this post Link to post Share on other sites
moc 0 Posted May 22, 2007 Poslao student ocu brzojav: - Ostao sam na ulici. Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted May 22, 2007 Bio Mujo u Sahari. Sad doš'o u Bosnu i priča do Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted May 22, 2007 Idu Mujo i Haso kroz New York u sitne sate, kad ugledaju iz jednog kontejnera vire noge. Pri Share this post Link to post Share on other sites
littlepimp 13 Posted May 24, 2007 Jedan farmaceutski... Starija gospo Share this post Link to post Share on other sites
darko 0 Posted May 27, 2007 mujo stane na semaforu, a pored njega u drugom autu zanosna plavuša. i uoči ona njega, smiješka mu se.. on otvara prozor, ona otvara prozor i jedva čeka da ju šarmer obori sa šprehom...veli on njoj-šta, i ti si prdnula? Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted May 27, 2007 Servirala Fata kave na summitu u Sarajevu. Na red do Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted May 27, 2007 Sjedi Mujo u hladu, duboko zamišljen. Nai Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted May 27, 2007 Vozi Mujo auto i sluša na radiju vijesti. Na vijestima javljaju da jedan vozaš ide suprotnim smjerom, te mole ljude da budu oprezni. A na to će Mujo: - Kako bolan jedan, vidi koliko ih je. Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted May 28, 2007 Mali Ivica dolazi doma poslije vrtića i govori svojoj majci: "Mama, mama, sada znam kako ćeš dobiti novu bebu!" "Pa kako, Ivice?" "Mama i tata se skinu, onda tatin pišo naraste, onda je on stavi u mamina usta i nakon nekog vremena mama dobije bebu." "Ma ne, dušo, tako mama ne dobiva novu bebu. To je kako mama dobiva nove cipele." Share this post Link to post Share on other sites
moc 0 Posted May 28, 2007 Dobili učenici temu za diktat " Share this post Link to post Share on other sites