moc 0 Posted May 28, 2007 - Od čega patiite? - upita doktor Share this post Link to post Share on other sites
moc 0 Posted May 30, 2007 Isao Mujo polagati vozacki ispit po peti put. Vraca se on kuci nakon ispita i pita ga Fata: "Kako je bilo?" Mujo: "Ma pusti me bona, opet sam pao!! Je*o me u krivini, je*o me u pravcu, je*o me na semaforu !!!" Veli Fata: "Mene samo je*o u garazi, i ja polozila iz prve!" Share this post Link to post Share on other sites
moc 0 Posted May 30, 2007 Donio Mujica kuci svjedodzbu. Sve jedinice, samo iz glazbenog dvojka. Mujo ce bijesno: "Majku mu njegovu, sve jedinice naredao... I jos mu je do pjevanja!" Share this post Link to post Share on other sites
moc 0 Posted May 30, 2007 Direktor pita novu sekretaricu: "Zasto se nikad ne javljate kada zvoni telefon?" "Pa primijetila sam da u pravilu nitko ne zove mene, samo vas." Share this post Link to post Share on other sites
moc 0 Posted May 30, 2007 Roditelji uce dijete govoriti: "Kako ide macka?" - "Mijau, mijau." "Bravo! A pas?" - "Vau, vau!" "Odlicno! A mis?" - "Klik, klik..." Share this post Link to post Share on other sites
moc 0 Posted May 30, 2007 Kondukter u vlaku vraca kartu sredovjecnom putniku: "Oprostite gospodine, ali ovo je karta za djecu..." "Pa naravno, sad vam je valjda jasno koliko vlak kasni!" Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted May 30, 2007 Razgovaraju Mujo i Haso. - Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted May 30, 2007 Haso se razbolio. Kako nije imao zdravstvenu knji Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted June 12, 2007 >> Kako su Vlatki Pokos tepali kad je bila mala? >> . >> . >> . >> . >> Gucci, Gucci... >> >> Share this post Link to post Share on other sites
bolinjo 0 Posted June 14, 2007 Nijemci vode ljude na streljanje, a me Share this post Link to post Share on other sites
bolinjo 0 Posted June 14, 2007 Mali je Ivica prvi put pošao s roditeljima na nudističku pla Share this post Link to post Share on other sites