moc 0 Posted June 14, 2007 Profesor sjedi u restoranu i jede. Dolazi student i sjeda bez pitanja za njegov stol. Profesor, ljutito: - Otkad to orlovi i svinje sjede za istim stolom? Student se digne, pokupi tacnu i ka Share this post Link to post Share on other sites
bolinjo 0 Posted June 15, 2007 Sjede dva Crnogorca u kafani i gledaju niz ulicu. Prolazi zgodna riba, rasna, sre Share this post Link to post Share on other sites
bolinjo 0 Posted June 16, 2007 Koja je razlika izmedju frizidera i plavuse? Frizider se ne buni kad iz njega vadis meso. Share this post Link to post Share on other sites
bolinjo 0 Posted June 17, 2007 Pita Mujo Hasu: - Hoces da ti ispricam pricu o ljubavi, psu i majci? - Hajde! - Je*o ti pas mater! Share this post Link to post Share on other sites
moc 0 Posted June 18, 2007 -Ivice, poznaješ li ti koju ljekovitu biljku? - pita učiteljica. -Vrbu! - odgovori on. -Zar je vrba ljekovita? - Kako da ne! Vrbova šiba je izliječila moju jedinicu iz matematike! - obrazlo Share this post Link to post Share on other sites
moc 0 Posted June 18, 2007 Suljo: Gdje si bio sinoć Mujo? Mujo: Ma vodili me na neki balet. Suljo: Share this post Link to post Share on other sites
moc 0 Posted June 18, 2007 Otišao Mujo u saunu. Gleda sve goli muškarci. Odjednom kod nekoga zazvoni mobitel, kad neki tip iz guzice vadi telefon i obavlja razgovor. Mujo u čudu. Nedugo potom opet zazvoni mobitel, kad neki drugi tip iz guzice vadi telefon i razgovara. Mujo se zabrinuo šta on sad da radi. Pozeleni od zavisti pa ode u WC i nagura toalet papira u dupe i vrati se u saunu. Svi prisutni vide da mu iz dupeta viri papir, pa ga zaću Share this post Link to post Share on other sites
moc 0 Posted June 18, 2007 - I tako ti ja, bolan Haso, sjednem u avion i pravac Frankfurt, kad za pola sata pojavi se neka raja, zauzmu avion i ka Share this post Link to post Share on other sites
moc 0 Posted June 18, 2007 Došao Mujo u goste Hasi u Njemačku, a Haso mu, ponosan, pokazuje stan: dnevni boravak, spavaću sobu, WC, kupaonicu ... - podosta toga jer je stan bio povelik. Od tolike šetnje Muji se prisralo, ali je zaboravio gdje je WC. Nije bio siguran ni da li bi ga znao koristiti, a i sramota je to pitati. Ukratko, uzdajući se u svoju snala Share this post Link to post Share on other sites
moc 0 Posted June 18, 2007 Igrala BiH protiv Brazila. Mujo glavni igrac BiH, a Ronaldinho Brazila. U toku utakmice Mujo skrši Ronaldinha pred šesnaestercom i sudac svira faul. Golman Hasagić postavi Share this post Link to post Share on other sites
moc 0 Posted June 18, 2007 TROSTRUKI KRITERIJ > U staroj Grčkoj Sokrat je bio na glasu kao čovjek koji cijeni znanje. > > Jednog mu je dana prišao poznanik i rekao mu: > > - Znaš li što sam upravo čuo o tvom prijatelju? > > - Stani malo - odgovori Sokrat. - Prije no što mi išta ka Share this post Link to post Share on other sites
bolinjo 0 Posted June 20, 2007 Sta pise plavusi na grobu? Prvi put legla sama. Share this post Link to post Share on other sites
bolinjo 0 Posted June 20, 2007 Sjede Mujo i Haso u rovu. Najednom Haso pocne vristati. - Sto vristis? - pita ga Mujo. - Pogodio me snajper u nogu! - kaze Haso. - Pa sta vristis, juce je Mehu pogodio u glavu pa nije ni pisnuo. Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted June 20, 2007 Igrali golf Isus, Mojsije, te jedan vremešni starčič. Teren gadan, vjetrovito, sprudovi, voda Share this post Link to post Share on other sites