bolinjo 0 Posted June 21, 2007 Zasto pandurova zena cijepa drva na betonu? Zato sto je panj na poslu. Share this post Link to post Share on other sites
darko 0 Posted June 23, 2007 Prepucavala se dva bogataša koji je bogatiji. - "Ja imam toliko novaca da bih mogao kupiti cijeli svijet!" - "Ja ga ne prodajem!", ka Share this post Link to post Share on other sites
bolinjo 0 Posted July 1, 2007 Vratila se Fata iz grada i to prilično kasno. Dok se svlačila, Mujo primijeti da joj nedostaju gaćice. - Jes' vidio, bolan Mujo, što su ti d Share this post Link to post Share on other sites
bolinjo 0 Posted July 4, 2007 Zašto plavuša nosi crnu kragnu oko vrata? Ima crni pojas u pušenju. Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted July 5, 2007 Kako je Mujo zavrsio u bolnici? Kupio novi bumerang a stari bacio Share this post Link to post Share on other sites
bolinjo 0 Posted July 6, 2007 Kako Bosanci zovu patuljke? Raja do jaja. Share this post Link to post Share on other sites
moc 0 Posted July 8, 2007 Dama obavlja dnevni shopping u lokalnoj trgovini. Kupila je: dvije litre mlijeka sa 2% masnoce, kutiju jaja, litru soka od narance, glavicu salate, kutiju kave od jednog kilograma i pola kile mesa. Dok je istovarala kupljene stvari iz korpe i stavljala ih na pokretnu traku, jedan pijanac je stajao odmah iza nje i pazljivo je promatrao. Dok je blagajnica ukucavala cijene na kasi, pijanac diskretno primjeti, "Bit ce da si neudata." Zena se malo iznenadi ovom izjavom, zaintrigirana intuicijom jednog pijanca, jer zaista je bila neudata. Okrenu se i pogleda svih sestoro stvari na traci, ali nije primjetila nista neobicno, nista sto bi moglo odati njeno bracno stanje. Kad ju je konacno znatizelja nadvladala, kaze "Znate sta, potpuno ste u pravu. Ali kako ste to mogli znati sa takvom sigurnoscu?" Pijanac:" Ma ruzna si u pi*** materinu! Share this post Link to post Share on other sites
bolinjo 0 Posted July 10, 2007 - Koja je razlika izmedju glupih i pametnih muskaraca? Glupi pricaju viceve o plavusama, a pametni spavaju s njima. Share this post Link to post Share on other sites
bolinjo 0 Posted July 10, 2007 - Zasto se plavusi sve zelje ispunjavaju? -Zato sto ima zlatnu ribicu. Share this post Link to post Share on other sites
bolinjo 0 Posted July 15, 2007 - Doktore, doktore, sin mi je progutao kemijsku olovku!! - Share this post Link to post Share on other sites
bolinjo 0 Posted July 17, 2007 Kako kanibali zovu atleticare? - Fast food! Share this post Link to post Share on other sites
bolinjo 0 Posted July 18, 2007 Odlucio se Mujo baviti malim obrtom, pa otvorio kupleraj. Nakon nekog vremena sretne ga Haso i upita ga kako ide posao. Mujo : -Ne mogu prdnuti od posla! Share this post Link to post Share on other sites