SyPheR 0 Posted March 6, 2008 Quatro Zaustavio policajac Audi quatro s pet osoba u njemu. Kaže policajac vozaču: "Morate platiti kaznu jer imate jednu osobu više u autu." Vozač kaže: "Neću plati kaznu jer je auto registriran za pet osoba." Ali policajac je bio uporan i kaže: "Valjda ja znam što znači quatro na talijanskom - to je četiri, a vas je pet - kaznu ćete platiti." Vozač ljutito: "Neću!" Policajac zove svog kolegu da mu pomogne, a kolega odgovara: "Ma pusti me na miru imam gužvu s ovom dvojicom u Unu." Share this post Link to post Share on other sites
SyPheR 0 Posted March 6, 2008 Zahvala Došao Sanader u posjet 1. gardijskoj i upita jednog vojnika: "Vojniče koliko je sati?" "2 i 15" - odgovori vojnik. "E, moj vojniče ne kaže se tako. Trebao si reći "Zahvaljujuči vladi i HDZ-u, sada je 2 i 15". Zatim upita slijedećeg vojnika: "Vojniče koliko je sati? "Zahvaljujući vladi i HDZ-u, ja nemam sat". Share this post Link to post Share on other sites
SyPheR 0 Posted March 6, 2008 Hrabri Srbin U Beogradu pobjegao lav iz zoološkog vrta i na ulici napao neku djevojčicu. Vidjevši to, jedan prolaznik skoči i pohrva se s lavom, te ga zadavi golim rukama. Sljedećeg dana "Politika" objavi naslov: -HRABRI SRBIN SPASIO DEVOJ Share this post Link to post Share on other sites
SyPheR 0 Posted March 6, 2008 Inženjer Inženjer umre i dodje pred vrata Raja. Tamo ga dočeka sveti Petar i kaže: "Ti si inženjer, nemaš što raditi ovdje. Idi u Pakao." I tako ode inženjer u Pakao. Nakon nekog vremena dosadi mu nivo komfora u Paklu i počne preure Share this post Link to post Share on other sites
SyPheR 0 Posted March 6, 2008 Ide lisica nasminkana i sredjena kroz sumu.Tu je nova garderoba,sve u redu al'steze kais,gladna. Kad odjednom zacu iz jednog grma KVA!KVA!,OOO.."EVO PATKE!", pomisli. Uleti ona u grm da obavi pos'o, kad nasta gurema,t o se stenje, vristi, ludnica. Nakon pola sata izlazi vuk iz zbuna: "JA LJUDI MOJI PI*KE KO SALATE SAMO TREBA ZNAT' STRANI JEZIK." Share this post Link to post Share on other sites
SyPheR 0 Posted March 6, 2008 Sta je to: Gurnem ja tebi, gurnes ti meni? Pojedem ja tebi, pojedes ti meni? SAH Share this post Link to post Share on other sites
SyPheR 0 Posted March 6, 2008 Kako drot najlakse ulovi zeca ? Zazvizdi kao mrkvica!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
SyPheR 0 Posted March 6, 2008 Gdje je Goran Karan ??? -U šupak!!! Share this post Link to post Share on other sites
SyPheR 0 Posted March 6, 2008 Cigo i ciganka koi su se nesto bili posvadali sjede u dnevnoj sobi i tek ce ti cigo: -Zeno aj se je*emo Tek ce ti ciganka: -U bre muzu pravi si diplomata ubedi me u dve reci Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted March 7, 2008 A jesi natukao 20 postova na glupostima!!! Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted March 7, 2008 A jesi natukao 20 postova na glupostima!!!ccccccccc Share this post Link to post Share on other sites
mhadina 0 Posted March 9, 2008 Pošalje žena muža u dućan i kaže mu: "Kupi jedan margarin, a ako imaju jaja donesi deset." I ode on u dućan i vrati se s deset margarina kući te kaže: " Imali su jaja." http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif)) Share this post Link to post Share on other sites
fole13 0 Posted July 26, 2008 Igraju ekseri basket dode cekic i zakuca.... http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif Share this post Link to post Share on other sites
fole13 0 Posted July 29, 2008 (edited) Bosanski Windowsi Edited July 29, 2008 by fole13 Share this post Link to post Share on other sites