inter 0 Posted May 20, 2007 Pričaju Mujo i Haso: Mujo: - "Zašto slon ima crvene čarape?" Haso: - "Ne znam." Mujo: - "Da bude neprimetan me Share this post Link to post Share on other sites
inter 0 Posted May 20, 2007 Hvali se devedesetogodisnji deda svom doktoru kako mu je zena koja je 65 godina mladja od njega ostala trudna i da ce ubrzo postati otac. Doktor potapsa starog dedu po ramenu pa rece: - "Da ja tebi, deda, ispricam jednu malu pricu. Bio jedan lovac i jedno jutro ode on u lov na medvjede. Kad je naletio na velikog medvjeda on potegne za puskom i tad primijeti da je umjesto puske ponio kisobran ali on svejedno uperi kisobran u medvjeda i na njegovo cudo kisobran opali i ostade medvjed na mjestu mrtav..." - "To je nemoguce!", prekide ga deda: "mora da je tu bio jos neko. Sigurno je netko opalio iza njegovih ledja, a da on nije ni znao!" - "Upravo tako, deda", rece doktor: "upravo tako!" Share this post Link to post Share on other sites
inter 0 Posted May 20, 2007 Jedan dug, ali odličan vic: Dosao starac kod doktora na pregled. Doktor, nakon pregleda kaze: - "U odlicnoj ste formi. Kako uspijevate da imate odlican krvni pritisak i da ste u odlicnoj formi a imate 80 godina?" Starac mu kaze: - "Lako...Ustajem rano, prije zore...Lovim paunove po citav dan pa me to drzi u formi." Doktor mu kaze: - "Lovite paunove? Ne....To nije razlog vaseg odlicnog zdravlja..Mora da je nasljedno. Koliko godina je imao vas otac kad je umro?" Starac zacudjeno na to odgovori: - "Ko kaze da mi je otac mrtav?" Doktor: - "Hocete da kazete da vam je otac jos uvijek ziv? Pa koliko godina ima on?" Starac: - "Ima 99 godina. Bas je jutros bio samnom u lov. To i njega drzi u dobroj formi." Doktor: - "Aha...Razumijem... Ali to ipak nije razlog. Koliko godina je imao vas djed kad je umro?" Starac, ljutito: - "Ko kaze da je mrtav??" Doktor: - "Hocete da kazete da vam je djed jos uvijek ziv??? On mora da ima oko 120 godina" Starac: "Djed ima 118 godina." Doktor, sav frustriran na to kaze: - "I...pretpostavljam da je i on sa vama lovio paunove jutros?" Starac: - "Ne...Ne...on nije jutros mogao sa nama da ide u lov jer se priprema za svadbu." Doktor: - "Zasto pobogu hoce da se ozeni sa 118 godina?" Starac: - "Ma on bas i ne bi.... nego roditelji vrse pritisak na njega..." Share this post Link to post Share on other sites
inter 0 Posted May 20, 2007 Pita učiteljica djecu da joj ka Share this post Link to post Share on other sites
inter 0 Posted May 20, 2007 Promaja Prva bracna noc; Mujo sa Fatom u spavacoj sobi, Mujo na jednom a Fata na drugom krevetu. Vidi Fata koliko je sati i rece: - "Mujo, meni hladno moguli doc kod tebe da mi grijes leda?" Mujo: - "Mozes!" I okrene ti on Fati leda da se grije. Na to ce Fata: - "Mujo, hladno mi po grudima." A Mujo ce ti onako lezeci okrenutih leda protrljati Fati sise da ih ugrije. Dopizdilo Fati vise i kaze ti ona Muji: - "Ama Mujo, jebem te mutava, imam ja neku rupu medju nogama." Na to ce ti Mujo njoj: - "Pa eto odakle tebi puse !!!" Share this post Link to post Share on other sites
inter 0 Posted May 20, 2007 U jednom malom mjestu, odlazi poštar u mirovinu. Zanji radni dan, dolazi u prvi stan, ljudi mu za uspomenu daruju naliv pero. U drugoj kući za uspomenu dobije ručni sat. Treči stan mu otvori prekrasna plavuša, i bez riječi ga odvede u spavaću sobu gdje ga počasti sa dva sata vratolomnog sexa. Poslije ga dovede u kuhinju, pripremi mu doručak i da mu 5 kn. PO Share this post Link to post Share on other sites
inter 0 Posted May 20, 2007 Pita Suljo Mujo: - "Boga ti, kako ti zaspeš?" Mujo: - "Ma ništa, ja ti brojim do tri i zaspem." Suljo: - "Joj ti si dobar, ja ne mogu brzo da zaspem." Mujo: - "Ma nije to uvjek tako, nekad brojim i do pola četiri!" Share this post Link to post Share on other sites
inter 0 Posted May 20, 2007 Vozi Haso pijan kad ga zaustavi policajac: - "Gospodine, smrdite na alkohol." - "Pijan sam." - "Ako ste pili, zasto niste dali zeni da vozi?" - "Ako sam pijan, nisam i lud." Share this post Link to post Share on other sites
inter 0 Posted May 20, 2007 Pita Haso Muju: - "Mujo pomozi mi istovariti drva iz kamiona." A Mujo će: - "Ne mogu Haso imam spolnu bolest!" Haso: - "Pa kakvu bolest Mujo?" Mujo: - "E, pa Haso boli me KU**C za tvoja drva!" Share this post Link to post Share on other sites
inter 0 Posted May 20, 2007 Nije pravi vic, ali nije loše: Jednom davno Share this post Link to post Share on other sites
inter 0 Posted May 20, 2007 Pita Mujo Hasu: - "Haso sta bi bilo kad bi spavao s tvojom zenom?" Odgovori Haso: - "Bilo bo 1:1." Share this post Link to post Share on other sites
inter 0 Posted May 20, 2007 Napio se zeko i ide sumom pa zaspe ispod jednog drveta. Naidju dva vuka i potuku se ko ce zeca pojest, i jedan drugog ubiju. Budi se zeko sutradan i gleda oko sebe i kaze: - "Zeko, zeko, svaki put kad se napijes napravis belaj." Share this post Link to post Share on other sites
inter 0 Posted May 20, 2007 Dodje Mujo u kafanu i naruci pivu. Popije tu i uzme jos jednu i pocne da pije, kad vide dve trebe sede same. Pridje im i pita: - "Je li slobodno?" One: - "Uzalud se trudis!" - "A zasto?", neda se Mujo. - "Mi smo lezbejke!" Mujo, sav zbunjen: - "A sta je to?" Kaze jedna: - "To ti je jednostavno: mi ne pusimo kurac, samo lizemo picke..." Mujo se okrece konobaru i vikne: - "Daj tri pive za tri lezbejke!" Share this post Link to post Share on other sites