tommyboy 1 Posted July 18, 2006 vic za danas: Pita cigareta šibicu: Jel znaš nekog ko dobro puši? Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted July 18, 2006 Ja ću pisati ovako: PONEDJELJAK - PIJANCI UTORAK - PLAVU Share this post Link to post Share on other sites
tommyboy 1 Posted July 18, 2006 Ja ću pisati ovako: PONEDJELJAK - PIJANCI UTORAK - PLAVU Share this post Link to post Share on other sites
Goran 0 Posted July 18, 2006 evo jedan od mene Kuca netko na vrata. Domacica pita: - Tko je? - Raznosac pica! - Ajde u Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted July 19, 2006 Evo danas jedan o Malom Ivici: Ulazi Ivica u učionicu i pita učiteljicu: - Gospo Share this post Link to post Share on other sites
tommyboy 1 Posted July 19, 2006 Pitali Muju šta je bilo prije kokoš ili jaje? Nakon par sekundi razmišljanja Mujo tu Share this post Link to post Share on other sites
GUINNESS 1 Posted July 19, 2006 Pričaju dvije plavuše: 'Jučer je nestalo struje dok sam bila u dizalo. Share this post Link to post Share on other sites
Goran 0 Posted July 19, 2006 - Kako policajac muci muhu? Zatvori je u teglu i lize govno. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif Share this post Link to post Share on other sites
Goran 0 Posted July 19, 2006 Zasto ljudozderi najvise vole jesti djevice? Jer nisu prskane. Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted July 20, 2006 Jedan KOMPJUTERSKI P: Kako korisnik Windowsa popravlja auto? O: Iza Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted July 20, 2006 Počeo sam voditi stranicu s vicevima pa ako netko Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted July 21, 2006 Evo jedan o Muji http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif Imao Mujo puno djece, ali ipak, je*e on i dalje. Usred je*anja ka Share this post Link to post Share on other sites
tommyboy 1 Posted July 21, 2006 Dodje padobranac iz sezdeset trece niške na odsustvo kuci i ujutru uz kavu razgovara sa ocem. > - Kako je bilo na skakanju, jesi li skocio? - pita otac. > - To je malo duza prica - kaze sin - krenem avionom i dodemo na mjesto iskakanja i komandir kaze, 'Ajde, dobrovoljci!' i njih desetorica iskoce. > - Pa jesi li skocio? - pita otac nestrpljivo. > - Nisam tada. Onda komandir kaze: - 'Ajde svi ostali skacite!' I pocne da nas gura kroz onaj otvor. > - Pa jesi li skocio? > - Nisam, ja sam se uhvatio rukama, rekao da se bojim i da necu skakat. > - Pa jesi li skocio? > - Onda je komandir doveo jednog desetara koji je otvorio šlic i izvadio kitu od pola metra i rekao: 'Skaci ili cu ovo da ti nabijem u dupe!' > - Pa jesi li skocio? > - Jesam, malo, u pocetku... Share this post Link to post Share on other sites