da silva 0 Posted March 30, 2007 Sreli se američki, ruski i bosanski miš na pogrebu francuskog miša,kojeg je metlom ubila 80-godišnja spremačica. Američki miš naruči dupli viski i počne se hvaliti ostalim miševima: - Kad nai Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted March 30, 2007 Dolazi peder u mesnicu i tra Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted March 30, 2007 Razgovaraju dva pedera: - Jao što sam imao flert. - Ma što mi ka Share this post Link to post Share on other sites
da silva 0 Posted March 30, 2007 Prolazeći pored sobe svog sina, otac je bio zapanjen vidjevši krevet lijepo poravnan i sve uredno i pospremljeno. Tada je vidio omotnicu na jastuku. Na njoj je pisalo "Tata". Sa najgorim slutnjama, otvorio je omotnicu i počeo čitati pismo dr Share this post Link to post Share on other sites
SuperBart 0 Posted March 30, 2007 U starom Egiptu, jedan dan u školi, uciteljica ka Share this post Link to post Share on other sites
SuperBart 0 Posted March 30, 2007 (edited) evo ih još par.... mo Edited March 30, 2007 by SuperBart Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted March 31, 2007 Vozi se pijanac u tramvaju, stoji kraj neke ru Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted April 2, 2007 Muji se prokurvala kćerka, Share this post Link to post Share on other sites
da silva 0 Posted April 3, 2007 Dolazi Mujo kući, mrtav pijan i otvorivši vrata ugleda Fatu kako se nagnula i nešto tra Share this post Link to post Share on other sites
da silva 0 Posted April 3, 2007 Putovala dva pedera, te ih je uhvatila oluja na putu. Našli su jedan hotel da prenoće i pošto im je bilo dosadno jedan predlo Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted April 3, 2007 U gluho doba noći ulazi murjak u stanicu gol k'o pištolj. Presretne ga šef smjene i pita što je bilo, a on počne pričati: "Bio sam na onom tulumu, gdje me zapovjednik poslao da promatram ima li droge. Nakon nekog vremena ustane jedna djevojka i ka Share this post Link to post Share on other sites
bolinjo 0 Posted April 3, 2007 Dva policajca: - Prodajem moju peglicu, 10 godina staru, sa 150,000 km. - Tko će ti kupiti peglicu sa 150,000 km. Odi kod mehaničara i skini kilometra Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted April 3, 2007 Policija napravi raciju i uhiti sve prostitutke u gradu. Me Share this post Link to post Share on other sites
da silva 0 Posted April 4, 2007 Nakon prve bracne noci : ON: draga, sudeci po tvojim vjestinama, zakljucujem da ti nisam bio prvi ONA : najdrazi moj,sudeci po tvojim, nisi ni zadnji .... Share this post Link to post Share on other sites