Jump to content

Recommended Posts

Posted
Posted Image Dok je Ivica spavao gromko je plakao. Nakon što je njegov otac čuo plač, uletio je u sobu, probudio ga i zabrinuto upitao: -Ivice zašto tako jako plačeš? -Sanjao sam da je škola izgorjela. A otac će: -Pa to je samo san. Na to će Ivica: -Pa zato i plačem!
  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

- Mama, mama, zašto Marica nema pimpek ko ja, neg' ima nekakvu čudnu crtu među nogama? - Pa čuj Ivice, to je malo komplicirano.., dok sam rađala Maricu uz carski rez, doktor je malo jače potegnuo skalperom, pa eto otud Marici ta crta među nogama... - U jebote, onda je baka dobila sa sjekirom..

Posted

Dode Clinton u Bosnu gdje ga dočeka cijela svita. I poželi se Clinton upoznati i sa običnom rajom i pristupi Fati pruži joj ruku i kaže: "Bill". A Fata će na to: "Bi što ne bi!"

Posted

Otišao čovjek u crkvu ispovijediti se za počinjene grijehe. I tako on počne pričati... - Oče, ja sam mnogo griješio... - Dobro sine, reci mi sve. - Pa, oče, znaš, dođe k meni neki dan na kavu sestra od moje žene. I mi se onako malo po malo zapričamo i ja ju opalim. - Dobro, sine, pa to i nije neki veliki grijeh, Bog je opraštao i veće stvari, oprostit će i ovo. - Da, oče, ali to nije sve, kad sam ja nju ispratio, došla mi punica. I malo pomalo se mi zapričamo i ja opalim i nju. - Ma, sve je to dobro, oprostit će Bog i to. - Ali, oče, drugi dan sretnem ja svog susjeda kako okopava vrt. I malo-pomalo se mi zapričamo i opalim ja i njega. A pop kaže: Dobro, sinko, polako, pazi ti da se i mi ne zapričamo.

Posted

Ulazi jedna zgodna dama u liječničku ordinaciju i reče: -Doktore, imam problem, otpadaju mi stidne dlake Doktor: -Recite mi gospodjo, koliko često upražnjavate sex? -Pa, oko 6 puta na dan. -Ooo, a jeste li vi ikad vidjeli travu po autoputu?

Posted
Posted Image Dotrči curica mami i sva joj zadihana kaže: -Mama! Mama! Danas sam tako sretna! Osjećam se kao suncokret! Mama: -Ali, dušice, zašto baš kao suncokret?! Curica: -Ah, mama! Puna sam sjemena!
Posted
Posted Image Ušao Haso pijan u crkvu i ode direktno u ispovjedaonicu. Gleda ga pop i misli: "Što li će ovaj ovdje", pa ipak uđe da ga ispovjedi. Ušao pop i gleda u Hasu, a ovaj ništa, mrtav ozbiljan. Poslije nekoliko minuta pop pokuca na prozor da bih skrenuo Hasinu pažnju. Haso odgovori: "Džabe kucaš, ni ovdje nema WC papira."
Posted

Ustaše lovaju partizane, i pošto ne mogu nigdje, partizani se sakriju u bunar. Ubrzo dodu ustaše, sjednu na bunar, zapale cigare i pljucaju. Jedan ustaša:-Da nisu možda u šumi?- Jeka iz bunara:-Da nisu možda u šumi?- Drugi ustaša:-Da nisu možda u kukuruzu?- Jeka iz bunara:-Da nisu možda u kukuruzu?- Treći ustaša:-Da nisu možda u bunaru?- Jeka:-Da nisu možda u kukuruzu?-

Posted

Ustaše lovaju partizane, i pošto ne mogu nigdje, partizani se sakriju u bunar. Ubrzo dodu ustaše, sjednu na bunar, zapale cigare i pljucaju. Jedan ustaša:-Da nisu možda u šumi?- Jeka iz bunara:-Da nisu možda u šumi?- Drugi ustaša:-Da nisu možda u kukuruzu?- Jeka iz bunara:-Da nisu možda u kukuruzu?- Treći ustaša:-Da nisu možda u bunaru?- Jeka:-Da nisu možda u kukuruzu?-

Auu jesi se razbacal, dobri nema što!

Evo jedan.

Ulazi informatičar u mesnicu i kaže prodavačici:

- Dajte mi 300g salame.

Prodavačica:

- Hoćete da narežem?

Informatičar:

- A ne, nego mi stavi na USB!

Posted

Priča Mujo:

-Je l' ti se ikad desilo da se tol'ko zbuniš i da izvališ nešto što nisi mislio?

Haso:

- Ne kontam.

Mujo:

- Pa znaš ono, umesto onog što treba da kažeš, kažeš ono o čemu misliš. Pa evo, neki dan ja bio u Zenici. Dođem na autobusku, a tamo komad boli glava. Sifoni k'o lubenice, faca, oči, usne, kosa, sve dobro... Pa tu ti se ja sav sjebem i zbunim i umjesto da kažem "Jednu kartu do Sarajeva", ja izvalim "Jednu kartu do Karajeva", jer sam zamislio kako

je karam. Kontaš sad?

-Aaaa, kontam, kontam... I meni se to desilo neki dan. Sjedim ja sa Fatom uj'tru u kući, pijemo kavu i umjesto da kažem "Deder mi dodaj taj šećer, matere ti", ja izvalim:

-"ŽIVOT SI MI UNISTILA KURVO, PIČKA TI MATERINA"

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...