tamy91 0 Posted February 16, 2010 Dva klinca pricaju viceve o pandurima i razbijaju se od smeha. - Znas li ti koja je razlika izmedju pandura i magarca '' pocne klinac. Prolazio pandur i cuo klinca, uhvatio ga za uvo i pita ga: - Jeli mali sada da cujem u cemu je razlika !!! Mali odgovara: - Pa, pa, nema je! A pandur ce na to: - A sad nema ??? A ??!! A sad nema!!?? Share this post Link to post Share on other sites
tamy91 0 Posted February 16, 2010 Objasnjava nacelnik policijske stanice svojim ljudima zadatak. -Naci cemo se ispred hotela "Balkan" tacno u 11.48,a za one sa digitalnim satovima-dva pendreka,obrnuta stolica i Snesko Belic. Share this post Link to post Share on other sites
tamy91 0 Posted February 16, 2010 Pobila se dva tipa na ulici. Usred tuče naide pandur i razdvoji ih. - Kako se zovete? -Zoran Petrović! - kaže prvi. -Zoran Mihajlović! - kaže drugi. -Sram vas bilo, braća pa se bijete! Share this post Link to post Share on other sites
tamy91 0 Posted February 16, 2010 U zatvor došao policajac da radi kao čuvar, pa ga šef upozorava na zatvorenike da su jako neposlušni. A on će na to: - Ne brini, šefe, ko ne sluša ima da leti napolje! Share this post Link to post Share on other sites
tamy91 0 Posted February 16, 2010 kako policajac muči muvu?!?! - zatvori je u čašu, i pred njom jede govno! Share this post Link to post Share on other sites
tamy91 0 Posted February 16, 2010 Idu dva policajca i jedan kaze drugome! -Vidis onog zutog ficu? kaze ovaj - vidim, - E, takvu cu isto ja ladu da kupim samo belu. Share this post Link to post Share on other sites
tamy91 0 Posted February 16, 2010 Dvojica policajaca u patroli: -Pogledaj radi li desni žmigavac -sada da, sada ne, sada da... Share this post Link to post Share on other sites
tamy91 0 Posted February 16, 2010 Razgovaraju 2 policajca - juče sam kupio četku za WC - i..? - pa šta ja znam, s papirom mi je nekako bilo bolje.... Share this post Link to post Share on other sites
tamy91 0 Posted February 16, 2010 - Vidi policajac dečaka kako puši i pita ga da li zna da je to štetno za zdravlje. - Mali mu kaže da ne zna, a policajac ce na to: "Znaš li ti sinko da pušenje upola skracuje zivot? Koliko imaš godina?!" - "10." odgovori dječak. - "Eto vidiš, da nisi pušio sada bi imao 20." reče pandur. Share this post Link to post Share on other sites
tamy91 0 Posted February 16, 2010 U gluvo doba noći ulazi pandur u stanicu go k'o pištolj. Presretne ga komandir smene i pita šta je bilo, a on počne da priča: - Bio sam na žurci. I tek u neko doba ustane jedna devojka i kaže "sad neka se sve ženske skinu". One se stvarno skinu. Onda ona kaže "Sad nek se muški skinu". Gledam ja, svi se skidaju, skinem se i ja. Ona opet kaže "Sad gasi svetlo". Neko ugasi svetlo. Najzad ona kaže "A sad, muški na posao!". I ja doš'o... Share this post Link to post Share on other sites
tamy91 0 Posted February 16, 2010 Dječak sjedi na trotoaru i plače. Dolazi Superman i pita ga-"Ko te dirao dečko?" Dječak kroz suze odgovara-"Chuck Norris" Superman -"E jebi ga ,što si ga zajebavao...." Share this post Link to post Share on other sites
tamy91 0 Posted February 16, 2010 S kim ste se sudarili? - upita policajac vozača. Nemam pojma s kim, pobjegao je, onuda ... niz provaliju. Share this post Link to post Share on other sites
tamy91 0 Posted February 16, 2010 Zvone policajci Muji na vrata. Mujo pita: "Ko je?" Policajac: "Policija." Mujo: "Šta hoćete?" Policajac: "Malo da popričamo." Mujo: "Kol'ko vas ima?" Policajac: "Dvojica." Mujo: "Pa popričajte." Share this post Link to post Share on other sites
tamy91 0 Posted February 16, 2010 Došao Piroćanac u poljoprivrednu apoteku da kupi sprej protiv mušica. Prodavac mu ponudi dva spreja: Ovaj košta 100 dinara i ubija oko 1.000 mušica, a ovaj vam košta 50 dinara i ubija oko 500 mušica. Piroćanac se okrene i pođe iz radnje. Pa kud ćete? - upita prodavac. Da gi izbrojim mušice, odgovori Piroćanac. Share this post Link to post Share on other sites
tamy91 0 Posted February 16, 2010 Šta pita svinja utičnicu? Tko je tebe zabetonirao!? Share this post Link to post Share on other sites