lucija21 0 Posted February 23, 2010 Šeta policajac kroz park i sretne ga dijete koje je držalo pendrek u rukama i pita: "Čiko, čiko jeli ovo možda vas pendrek?" "Nije dijete, ja sam svoj maloprije izgubio" odgovori policajac. Share this post Link to post Share on other sites
lucija21 0 Posted February 23, 2010 Našao crnac vozačku dozvolu na ime Leonardo DiCaprio i počeo se sluziti s njom! Sutradan ga zaustavi policajac i zatraži mu vozačku,crnac mu izvadi i pokaza. Gleda policajac u njega,pa u vozačku,uze motorolu i nazva centralu: - "Centrala?" - "Ovde centrala,slušamo!" - "De mi recite molim vas, jel onaj Titanik izgorio ili se potopio?" Share this post Link to post Share on other sites
lucija21 0 Posted February 23, 2010 Zaustavi ti drot Muju u autu i traži mu vozačku i saobraćajnu. Da mu mujo novčanik, otvori drot, kad unutra samo plastična kašikica!!! Policajac: - "Šta je ovo?" Odgovara Mujo: - "To vam je za kafu!" Share this post Link to post Share on other sites
lucija21 0 Posted February 23, 2010 Došao policajac kod šefa u stanicu i kaže: - "Nismo mi policajci više najgluplji." - "Kako?" - "Pitam ja nekog čovjeka koliko je sati a on kaže: 5 i 5. Budala mogao je reći odmah 10." Share this post Link to post Share on other sites
lucija21 0 Posted February 23, 2010 Što je san svakog policajca? Kupiti raskršće i raditi privatno! Share this post Link to post Share on other sites
lucija21 0 Posted February 23, 2010 Dosao policajac u slasticarnu i pita: "Kakvih kolaca imate"? Prodavac:"Raznih oblika i velicina". Policajac:"Dajte mi dva oblika, i tri velicine" Share this post Link to post Share on other sites
lucija21 0 Posted February 23, 2010 Mladić kopa rupu u parku., dolazi policajac. Što to radiš čovječe? Čekam djevojku , imamo spojak. Zašto rupu kopaš? Ima grbu . Share this post Link to post Share on other sites
lucija21 0 Posted February 23, 2010 Policajac zaustavio vozača: 'Prošli ste kroz crveno! To je 1000 kuna kazne!' Vozač će na to: 'Oprostite, ja sam daltonist.' Policajac: 'Nema veze. I za strance vrijede isti propisi!' Share this post Link to post Share on other sites
lucija21 0 Posted February 23, 2010 Sta radi plavusa u mikrovalnoj? - Pece pizzu. Share this post Link to post Share on other sites
lucija21 0 Posted February 23, 2010 Koji je bio zadnji vic o Hasi i Husi?- Isli oni ulicom i sreli Arkana! Share this post Link to post Share on other sites
lucija21 0 Posted February 23, 2010 - Znaš li ti šta je to peh? - Peh je kad u spavaćoj sobi nađeš hlače. A i one ti tijesne. Share this post Link to post Share on other sites
lucija21 0 Posted February 23, 2010 Kako policajac lovi ribu? Jednu uhvati, uperi pištolj u nju i pita ju gdje su druge. Share this post Link to post Share on other sites
lucija21 0 Posted February 23, 2010 - Kada žena od muža može stvoriti milijunaša? - Samo onda kada je muž milijarder. Share this post Link to post Share on other sites
lucija21 0 Posted February 23, 2010 Što radi crnac u polju? - SVE Share this post Link to post Share on other sites
lucija21 0 Posted February 23, 2010 Razgovaraju mama i kćer u černobilu: kćer: mama,imam tri sise. mama: boli me kurac! Share this post Link to post Share on other sites