Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

06.05.2011.

Recommended Posts

04:05 Ballpark

LA Angels-Cleveland(3,5)-LAAngels tip: više(LAA na utakmici postiže više od 3,5 poena) koeficient: 1,85 Super Sport 7/10

Noćas se na Ballparku sastaju domaći LAA(koji su dobili seriju protiv Bos. 2-1 a sinoć na Fenveju su ponizili Bos. 11-0) i gosti iz Cle. neverovatni lideri prvenstva uz (Fil.) koji su sinoćnom pobedom nad Oak. 4:3 dobili tu seriju 2-1 !

Mislim da je krajnje vreme da Cle. padne u igri jer podatak da su oni LIDERI u MLB a da danas ako se odigra na njih da osvajaju SVETSKU SERIJU oni su od 13-17 mesta po meni bi bilo i senzacija da osvoje svoju diviziju American League Central iako

imaju dobru prednost mislim da je vreme da polako posustaju jel ni Pičeri ni ni bateri im nespadaju u sam vrh da bi u tom tempu izdržali dugo!!!

Danas sam se zbog toga baš odlučio da igram protiv Cle. pičera...i mislim da bi bateri LAA mogli lako da pređu ovu granicu od 3,5 poena...

Na brdašcu za Cle. izlazi ove godine sjajni Justin Masterson - RHP(5-0 2,25) koji je poput cele ekipe bljesnuo dok u karijeri nema ni blizu take brojke (21-28 4,11) gledao sam ga više puta i dok je igrao u Bos. koji ga je prodao 2009. Cle. nije me oduševio ove godine sam ga gledao 2 puta i u oba meča je bio u problemima ali je uspeo da se izvuče... Prošle godine je u Cle. imao očajno izdanje (6-13 4,70) tako da mislim da ovogodišnje njegove partije moraju malo da stanu!!!

Mislim da je krajnje vreme da na nekojh utakmici bude napucan da je zahuktali tim batera LAA sposoban da ga dohvati( T.Hunter,B.Abreu,W.Vells,M.Trumbo)

Posebno mislim da iako bude Masterson solidno bacao da nemože izdržati na brdašcu više od 5-6ip a bulpen Cle. je dosta umoran pošto su sinoć protiv Oak. od 5ip ulazili a utakmica je čak trajala 13in...

Tako da mislim da je za over(LAA) 3,5 poena kvota 1,85 fantastična i da je lako MOGU PREBACITI BATERI...

KO ŽELI DA PROBA SRETNO Posted Image

FT:2-1 Lost

W 4-L 1

Edited by Crni

* Jučer: W8 - L3

* Ukupno: W253 - L159

Prijedlog današnjih MLB susreta (Pinnacle):

01:05 - Baltimore Orioles - Tampa Bay Rays - Baltimore Orioles +1.5 - 1.526:nije:

01:05 - Pittsburgh Pirates - Houston Astros - Pittsburgh Pirates +1.5 - 1.498 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif

01:05 - Philadelphia Phillies - Atlanta Braves - Philadelphia Phillies +1.5 - 1.407 :nije:

01:07 - Toronto Blue Jays - Detroit Tigers - Toronto Blue Jays +1.5 - 1.538 :nije:

01:10 - Boston Red Sox - Minnesota Twins - Boston Red Sox +1.5 - 1.442:nije:

01:10 - New York Mets - Los Angeles Dodgers - New York Mets +1.5 - 1.459 :uredu:

01:10 - Florida Marlins - Washington Nationals - Washington Nationals +1.5 - 1.625 :uredu:

02:05 - Texas Rangers - New York Yankees - New York Yankees +1.5 - 1.543 :uredu:

02:10 - Kansas City Royals - Oakland Athletics - 1st Halfs (5 innings) under 4.5 - 2.000:nije:

02:15 - St. Louis Cardinals - Milwaukee Brewers - St Louis Cardinals +1.5 - 1.417 :uredu:

04:05 - Los Angeles Angels - Cleveland Indians - Cleveland Indians +1.5 - 1.422 :uredu:

04:05 - San Diego Padres - Arizona Diamondbacks - 1st Halfs (5 innings) over 3.5 - 1.980:nije:

04:10 - Seattle Mariners - Chicago White Sox - Chicago White Sox +1.5 - 1.725 :uredu:

04:15 - San Francisco Giants - Colorado Rockies - San Francisco Giants +1.5 - 1.500 :uredu:

Uspješan odabir! :nije:

Tuto http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/14clover.gif

Edited by Tuto