hsammer 2 Posted May 7, 2011 Roma - Milan 2 (2.40 - 3.05) Još jedna utakmica za koju vjerujem da treba iskoristiti ponuđenu kvotu preko 3.00. Ova osrednja ekipa Rome je favorit protiv Milana? Po meni nikako. Moj izbor će biti pobeda gostiju. Ibrahimović i Van Bomel se vraćaju u postavu Milana. Nesta se već vratio prošle nedelje. Pato se oporavio ali će on biti na klupi. Gatusso se takođe oporavio. Imam neki osećaj da će Ibrahimović odigrati sjajno sutra. Njemu već neko vreme nedostaje motivacija, no po povratku u tim posle dve suspenzije on će sigurno na meču protiv Rome uživati da igra na Olimpijskom stadionu. Roma ne djeluje kao ekipa u posljednje vrijeme, no zahvaljući njihovim sjajnim pojedincima oni su i dalje u trci za mjestom koje vodi u Evropu sljedeće sezone. Kada gledam kako igraju ja prosto ne mogu da vjerujem u to i ne vidim kako će Roma uspjeti da izbjegne poraz na ovom meču. De Rosi i Perota su suspendovani ovog vikenda. Kladiću se na pobedu gostiju i definitivno kvota koju treba iskorisiti, sa nekim manjim ulogom. Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted May 8, 2011 Roma - Milan 2 (2.40 - 3.05) Još jedna utakmica za koju vjerujem da treba iskoristiti ponuđenu kvotu preko 3.00. Ova osrednja ekipa Rome je favorit protiv Milana? Po meni nikako. Moj izbor će biti pobeda gostiju. Ibrahimović i Van Bomel se vraćaju u postavu Milana. Nesta se već vratio prošle nedelje. Pato se oporavio ali će on biti na klupi. Gatusso se takođe oporavio. Imam neki osećaj da će Ibrahimović odigrati sjajno sutra. Njemu već neko vreme nedostaje motivacija, no po povratku u tim posle dve suspenzije on će sigurno na meču protiv Rome uživati da igra na Olimpijskom stadionu. Roma ne djeluje kao ekipa u posljednje vrijeme, no zahvaljući njihovim sjajnim pojedincima oni su i dalje u trci za mjestom koje vodi u Evropu sljedeće sezone. Kada gledam kako igraju ja prosto ne mogu da vjerujem u to i ne vidim kako će Roma uspjeti da izbjegne poraz na ovom meču. De Rosi i Perota su suspendovani ovog vikenda. Kladiću se na pobedu gostiju i definitivno kvota koju treba iskorisiti, sa nekim manjim ulogom. Roma - Milan 0-0 Quote Share this post Link to post Share on other sites