Tuto 157 Posted May 20, 2011 (edited) * Jučer: W6 - L6 * Ukupno: W351 - L233 Prijedlog današnjih MLB susreta (Pinnacle): 01:05 - New York Yankees - New York Mets - 1st Halfs (5 innings) over 5 - 1.800 01:05 - Philadelphia Phillies - Texas Rangers - 1st Halfs (5 innings) Philadelphia Phillies - 1.621 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif 01:05 - Baltimore Orioles - Washington Nationals - Baltimore Orioles +1.5 - 1.413 01:05 - Cleveland Indians - Cincinnati Reds - 1st Halfs (5 innings) Cincinnati Reds - 1.952 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif 01:05 - Pittsburgh Pirates - Detroit Tigers - Pittsburgh Pirates +1.5 - 1.637 01:07 - Toronto Blue Jays - Houston Astros - 1st Halfs (5 innings) over 5 - 1.885 01:10 - Boston Red Sox - Chicago Cubs - 1st Halfs (5 innings) Boston Red Sox - 1.455 01:10 - Florida Marlins - Tampa Bay Rays - 1st Halfs (5 innings) Florida Marlins - 1.671 02:10 - Milwaukee Brewers - Colorado Rockies - Milwaukee Brewers +1.5 - 1.444 02:10 - Kansas City Royals - St. Louis Cardinals - St Louis Cardinals +1.5 - 1.417 02:10 - Chicago White Sox - Los Angeles Dodgers - Los Angeles Dodgers +1.5 - 1.629 03:40 - Arizona Diamondbacks - Minnesota Twins - Minnesota Twins over 3 - 1.800 04:05 - San Diego Padres - Seattle Mariners - San Diego Padres +1.5 - 1.435 04:05 - Los Angeles Angels - Atlanta Braves - Atlanta Braves +1.5 - 1.426 04:15 - San Francisco Giants - Oakland Athletics - San Francisco Giants +1.5 - 1.610 Uspješan odabir! Tuto http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/14clover.gif Edited May 21, 2011 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted May 20, 2011 (edited) 04:05 Petco Park W 11-L 6 San Diego Padres(19-25)-Seattle Mariners(19-24) tip: 1 @ 1,794 Pinnacle 7/10 Večeras se u vikendu inter lige(kad se ukrštaju timovi iz A.L. i N.L.) tu važi pravilo da se ko je domaćin igra po njihovim pravilima to jest ako je domaćin tim iz N.L. igra se sa pičerom koji je hiter a ukoliko je domaćin tim iz A.L. onda se igra sa DH hiterom...u svakom slučaju tu su uvek timovi iz N.L. u blagoj prednosti pošto su navikli da igraju sa pičerom kao hiterom a ako gostuju opet im je lajnap jači za jednog hitera(naravno ova prednost nemora ništa da znači aliiiiiii) Noćas se sastaju timovi koji nemaju gotovo nikakve šanse da zaigraju u doigravanju ali to nikako neumanjuje njihov duel jel mentalitet Amerikanaca je totalno drukčiji od našeg oni i u zadnjem kolu igraju kao da je prvo...! U zadnjih deset mečeva S.D. u zadnjih 10 meč. ima 5-5 dok Sea. ima 3-7... Večeras za S.D. na brdašcu stoji M.Latos RHP-(1-5 4,38) dok za Sea. E.Bedard LHP-(1-4 4,78) O oba pičera sam već u analizama pisao S.D. uglavnom i igram kad startuje Latos(23g) fantastični mladi pičer u karijeri (19-20 3,44) ove godine dosta loše krenuo uglavnom zbog loše kontrole lopte u zadnjoj utakmici preživeo hot udarače COL. u pobedi 8-2 u sred Denvera... I nadam se da mu slede dobre partije... Sa druge strane Bedard(32g) dosta dobar i iskusan pičer koji u karijeri ima ( 52-45 3,76) ove godine dosta loš malo je u zadnjim mečevima podigao formu ali kad god sam ga gledao daleko je on od onog pičera kakav je bio u Baltimoru imao je pauzu od godinu ipo dana zbog povrede i to ga je totalno poremetilo... Ovde bi dao prednost mladom Latosu jel stvarno se radi o sjajnom pičeru koji ako ostane na zemlji može da ima sjajnu karijeru njegova prednost je i u tome što je navikao da udara loptu za razliku od Bedarda koji to jako retko radi Latos je u kratkoj karijeri postigao čak dva HR... Dosad sam dva puta uzeo S.D. oba puta je startao M.L. dosad me nije izneverio ( u pobedama 6-5 protiv Pits.-pisao analizu i u pobedi nad Col. 8-2) nadam se da ni večeras neće izneveriti protiv stvarno skromnog baterskog tima Sea...juče sam ih čekao protiv L.AA. i gledao sam meč stvarno su delovali jadno iako su dobili 2-1.. S.D. bi dao prednost i u napadu jel po meni ipak imaju više kvalitetnih batera(R.Ludwick,B,Hawp,C.Maybin,C.Headley,J.Cantu...) naspram Sea.(I.Suzuki,J.Cust,J.Smok,A.Kenedy..) ekipa batera sa možda najmanje HR u ligi.... Mislim da domaćin ima prednost u svim parametrima ..... Jednostavno uzimam S.D. ko želi da proba SRETNO NAM BILO FT:1-4 Lost W 11-L 7 Edited May 21, 2011 by Crni Quote Share this post Link to post Share on other sites