PERKAN 18 Posted May 21, 2011 Jedan predlog za danas: Rijeka X2 Varteks 1 Zvezda 2 Hajduk (Kula) 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted May 21, 2011 Odmah da ti kažem.. Cibalia-Istra 2!!! To sam i ja razmišljao, već dulje vrijeme konstantno igram na Istru http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif al ona utakmica protiv Karlovca, dok je završila 1-1.. čini mi se da Istra ipak nemože na neki pošten način dobiti ovu utakmicu, pogledaj im samo statistiku u gostima.. Za 3.80 na Cibaliu, ovo se mora probati Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted May 21, 2011 Pozdrav svima. Zagreb + Varaždin = dobitak Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted May 21, 2011 pozz.... Za Tutoja : Naziv kladionice: Unibet Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 15:00 Naziv para: Nest Sotra - Notodden Tip para: 2 Tečaj: 1.520 Ev. dobitak: 6.520 Ev. gubitak: 1.520 3.norveška liga Avdeling 3 FT - 0:1 http://www.soccerway.com/matches/2011/05/21/norway/2-divisjon/nest-sotra-agotnes/notodden-fotball-klubb/1068645/ Da ne bi mu trebalo dugo tražiti.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted May 21, 2011 Jel netko primjetio ovu zanimljivost,radi se o švicarskoj nogometnoj 2. ligi. Riječ je o Luganu koji je 2. na ljestvici sa bodom zaostatka za vodecim Lusanne-om ali najzanimljivije od svega je to sta je Lugano (slucajno ili namjerno) izgubio posljednjih cak 5 utakmica. Sve mi se cini da im se ne ide u 1. ligu i da zato pustaju utakmice.Ako je vjerovati tome znaci da danas opet gube utakmice a koeficjent na gosta je velikih 5,70 u Supersportu. Po meni treba to probati i uiljepsati si vikend Znaci ovako: FC Lugano-FC Wohlen 2 5,70 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted May 21, 2011 Jel netko primjetio ovu zanimljivost,radi se o švicarskoj nogometnoj 2. ligi. Riječ je o Luganu koji je 2. na ljestvici sa bodom zaostatka za vodecim Lusanne-om ali najzanimljivije od svega je to sta je Lugano (slucajno ili namjerno) izgubio posljednjih cak 5 utakmica. Sve mi se cini da im se ne ide u 1. ligu i da zato pustaju utakmice.Ako je vjerovati tome znaci da danas opet gube utakmice a koeficjent na gosta je velikih 5,70 u Supersportu. Po meni treba to probati i uiljepsati si vikend Znaci ovako: FC Lugano-FC Wohlen 2 5,70 Odigrao na @ 4,50 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted May 21, 2011 Jel netko primjetio ovu zanimljivost,radi se o švicarskoj nogometnoj 2. ligi. Riječ je o Luganu koji je 2. na ljestvici sa bodom zaostatka za vodecim Lusanne-om ali najzanimljivije od svega je to sta je Lugano (slucajno ili namjerno) izgubio posljednjih cak 5 utakmica. Sve mi se cini da im se ne ide u 1. ligu i da zato pustaju utakmice.Ako je vjerovati tome znaci da danas opet gube utakmice a koeficjent na gosta je velikih 5,70 u Supersportu. Po meni treba to probati i uiljepsati si vikend Znaci ovako: FC Lugano-FC Wohlen 2 5,70 To sam i ja danas primjetio, ali ne odigrah btw trenutno je 0-1 Quote Share this post Link to post Share on other sites