Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

* Jučer: W9 - L5

* Ukupno: W378 - L246

Prijedlog današnjih MLB susreta (Pinnacle):

01:05 - Cleveland Indians - Boston Red Sox - Cleveland Indians +1.5 - 1.654 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif

01:05 - New York Yankees - Toronto Blue Jays - 1st Halfs (5 innings) New York Yankees - 1.565:nije:

01:05 - Detroit Tigers - Tampa Bay Rays - Tampa Bay Rays +1.5 - 1.426:nije:

01:05 - Philadelphia Phillies - Cincinnati Reds - 1st Halfs (5 innings) Cincinnati Reds - 2.490:nije:

02:05 - Houston Astros - Los Angeles Dodgers - Houston Astros +1.5 - 1.685 :uredu:

02:05 - Texas Rangers - Chicago White Sox - Chicago White Sox +1.5 - 1.676:nije:

02:10 - Minnesota Twins - Seattle Mariners - Minnesota Twins +1.5 - 1.562 :uredu:

02:10 - Milwaukee Brewers - Washington Nationals - 1st Halfs (5 innings) Milwaukee Brewers - 1.585 :uredu:

04:05 - San Diego Padres - St. Louis Cardinals - San Diego Padres +1.5 - 1.649:nije:

04:05 - Los Angeles Angels - Oakland Athletics - Oakland Athletics +1.5 - 1.826:nije:

Uspješan odabir! :nije:

Tuto http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/14clover.gif

Edited by Tuto
Posted (edited)

01:05 Progressive Field W 11-L 8

Cleveland Indians(29-15)-Boston Red Sox(25-21) Tip: 2 @ 1.847 Pinnacle 8/10

Večeras se sastaju neočekivani lider prvenstva i zahuktali Red Soxi...

Cle. u zadnjih deset mečeva ima 6-4 dok Bos. ima 8-2...!

Ovo je njihov druga serija ove godine na samom startu je Cle. neočekivano dobio seriju sa 3-0... Koliko je iznenađenje njihova liderska pozicija govori to da i dalje je na njih kvota za osvajanje Svetske serije od 20-25!!!!

Pitanje je koliko njihove dobre igre mogu da potraju jel ruku na srce stvarno nemaju tako kvalitetne ni startere ni bulpen iako dosad igraju jako dobro kaso i njihovi udarači koji igraju u strašnom HOTU ali o njima ću kasnije...

U svojoj diviziji AL Central Standings imaju lepu prednost nad prvim pratiocem Detroitom sa 7 pobeda više ali i pored toga pitanje je koliko mogu da izdrže jel je sezona jako dugai po meni bi bilo veliko iznenađenje da oni na kraju završe kao prvaci divizije no videćemo....!

Šta reći o Red Soxima možda i najkvalitetniji tim lige jel ni jedan tim nema na svim pozicijama tako sjajne igrače konačno igraju na očekivanom nivou iako su imali katastrofalni start o-6 sad su došlina korak od prvog mesta u diviziji N.Y.Y. i T.B. im beže samo pola pobede...najavljivao sam još kad sam radio analizu u njihovoj prvoj utakmici u seriji sa N.Y.Y. da takav tim mora da počne da dobija u serijama i oni su počistili Jenkije usred Bronxa sa 3-0

u seriji ...

Mislim da je došlo vreme da se oduže i Cle. za swip sa početka prvenstva...

Večeras na brdašcu za domaćina baca Justin Masterson - RHP(5-2 2,52)

dok za goste Clay Buchholz - RHP(4-3 3,42) ovde bi svakako dao prednost Bucholzu...

Masterson(26g) je počeo sezonu kao i ceo tim neočekivano dobro već sam pisao o njemu da u karijeri nema sjajne statistike (21-30 4,06) koje je ove godine popravio zbog sjajnog starta gde je imao 5-0 i eru ispod dva...

Sad polako posustaje i u zadnja tri starta ima (0-2 3,05) protiv Red Soxa u karijeri ima( 2-0 i sjajnu eru 0,64) mislim da je došao red da zabeleži i prvi poraz jel ga bateri Bostona dobro poznaju proveo je tamo skoro dve sezone i to bi sjajni asovi Bos. sigurno morali da iskoriste posebno ako nebude imao sjajnu kontrolu lopte...

Za razliku od njega Bucholz( 26g ) za razliku od starta sezone kad je loše bacao u zadnja tri meča igra fantastično ima (2-0 0,95 ) i svakako bi njemu dao ovde prednost...

U hiterskom okršaju svakako bi dao prednost Bos. iako Cle. baterti igraju u neverovatnom HOTU da navedem samo koliko su neki pružili van svojih mogućnosti A.Cabrera je više postigao ove godine u 44 meča(AVG-302,HR 9,RBI 32) dok je prošle sezone za 97 mečeva (AVG-2,76 HR 3 RBI 29) ili čak 2009 u 131 meč je postigao samo 6 HR NEVEROVATNO!!!!

Pored A.Cabrere bi od batera izdvojio(C.Santana,MLa.Porta,S.Choo,M.Brantley) mislim da će u nastavku sezone sigurno dok se ne oporave jako nedostajat njihova sigurno dva najbolja batera T.Hafner i G.Sizmur koji su na DL-u...

Kod Bostona as do asa (D.Ortiz,A.Gonzale,K.Youklis,C.Crawford,J.Drew,D.Pedroia) jedino je na DL-U M.Scutaro ali kako igra sjajno J.Lowrie nemora se ni vraćati i svaklako bi i tu dao prednost Bostonovim hiterima....

Uzimam Red Soxe za visok ulog nadam se da me neće izneveriti(da mi se osvete jel sam ove sezone dva puta igrao protiv mojih Red Soxa to se više neće ponoviti) Goooooooooooooooooo Red Sox

Ko ŽELI DA ME ISPRATI SRETNO NAM BILO Posted Image

FT:3-2 Lost

W 11-9

Edited by Crni