PERKAN 18 Posted May 24, 2011 Isner dobro muci Nadala !!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
leo 0 Posted May 24, 2011 Dobar dan. Nakon dugo vremena evo i mene u završnici H2H Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted May 24, 2011 Dobar dan! Dobar dan. Nakon dugo vremena evo i mene u završnici H2H Također! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted May 24, 2011 Isner dobro muci Nadala !!! Ako ga ikako dobije,Novak je broj 1... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted May 24, 2011 Senzacija je na pomolu.Isner vodi 2-1 u setovima protiv Nadala Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted May 24, 2011 Senzacija je na pomolu.Isner vodi 2-1 u setovima protiv Nadala proci ce ovo nadal al sad me stavlja u dilemu za poslije sta igrat u njegovim mecevima... hendikep ili over gemova moze biti a i nemora, sve zavisi u kakvoj je formi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Djin 0 Posted May 24, 2011 pozz svima ...i da se prijavim Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted May 24, 2011 proci ce ovo nadal al sad me stavlja u dilemu za poslije sta igrat u njegovim mecevima... hendikep ili over gemova moze biti a i nemora, sve zavisi u kakvoj je formi Kao da nema vise onu superiornost.Novak ga je izgleda dobro zadrmao!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted May 24, 2011 Pozdrav svima oooooo svedjaninu nisam te prepozno... nemozes kvotu 1.50 a pogodis a tamo igras neke ikseve sa kvotom 3.60 Quote Share this post Link to post Share on other sites