janko1991 2 Posted June 3, 2011 Pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted June 3, 2011 hmm..danas BiH 2/2 za neku veliku kvotu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted June 3, 2011 hmm..danas BiH 2/2 za neku veliku kvotu Tako je druze http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted June 3, 2011 a cujes.. sa pobjedom su na samo 2 boda zaostatka za francuzima --nema cekanja, napad je vrhunski, ide se tu na gol od pocetka Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted June 3, 2011 a cujes.. sa pobjedom su na samo 2 boda zaostatka za francuzima --nema cekanja, napad je vrhunski, ide se tu na gol od pocetka Iskreno, ne bi smjelo drugacije. Mada mi se ne svidja kad Sušić izjavljuje kako bi bio vise nego zadovoljan i jednim bodom. A iz dosadasnjeg iskustva to znaci da se fokusira uglavnom na odbranu! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted June 3, 2011 Iskreno, ne bi smjelo drugacije. Mada mi se ne svidja kad Sušić izjavljuje kako bi bio vise nego zadovoljan i jednim bodom. A iz dosadasnjeg iskustva to znaci da se fokusira uglavnom na odbranu! Nama treba bolji trener, a Pape nema muda, to je svima jasno. Ovakve rumune je steta ne oderati sa 2-3 gola razlike. Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted June 3, 2011 Nama treba bolji trener, a Pape nema muda, to je svima jasno. Ovakve rumune je steta ne oderati sa 2-3 gola razlike. Uz svo duzno postovanje spram Papeta kao igraca, moram da se slozim sa ovom konstatacijom..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted June 3, 2011 Danas Hrvatska+Italija+Partizan = Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted June 3, 2011 Iskreno, ne bi smjelo drugacije. Mada mi se ne svidja kad Sušić izjavljuje kako bi bio vise nego zadovoljan i jednim bodom. A iz dosadasnjeg iskustva to znaci da se fokusira uglavnom na odbranu! meni se cini da je tu bod maksimum sto mozemo izvuci sto zbog papetove taktike jer je i protiv albanije izjavljivo da je bod uspjeh a sto zbog kvalitete rumuna jer nisu oni toliko losi kao sto se misli pogotovo na svom terenu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted June 3, 2011 joj tuto ti ces mi uzeti 10 godina zivota sa onim tvojim cekanjem sa izbacivanjem tabelaTablice dolaze na red poslije psa. Najprije šetnja, pa tablice. Quote Share this post Link to post Share on other sites