Nadrealista 13 Posted June 4, 2011 (edited) sta je ovo na utakmici engleske i svicarske ..... ... 3 gola u 5 min joojjj falio mi jedan go da pogodim kvotu 6.50, igro over 4.5 golova... poluvrijeme zavrsi idealno 1:2 za svicarce i kontam hajd super sad ce englezi navaliti i preokrenuti, pocne idealno drugo poluvrijeme, padne go u 50 minuti i kad sam ocekivo potpuni preokret ispadne na kraju da je ostalo 2:2 a imali 40 minuta da uvale taj jedan go Edited June 4, 2011 by Nadrealista Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted June 4, 2011 joojjj falio mi jedan go da pogodim kvotu 6.50, igro over 4.5 golova... poluvrijeme zavrsi idealno 1:2 za svicarce i kontam hajd super sad ce englezi navaliti i preokrenuti, pocne idealno drugo poluvrijeme, padne go u 50 minuti i kad sam ocekivo potpuni preokret ispadne na kraju da je ostalo 2:2 a imali 40 minuta da uvale taj jedan go Steta drug.... ja sma igrao keca i pao, ali ti si pao na 6.50, a ja na 1.35 Quote Share this post Link to post Share on other sites
groka 1 Posted June 4, 2011 hvala ircima, laku noc Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted June 4, 2011 Steta drug.... ja sma igrao keca i pao, ali ti si pao na 6.50, a ja na 1.35 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_redface.gif ma da su bila 2 ili 3 gola na utakmici ne bi mi bilo krivo, nego fali jedan go, imaju 40 minuta da ga uvale i nista a sve se odvijalo kako treba hajd jebaji ga, novi dan nova nafaka nije prvi a nece biti ni zadnji put da padnem ovako bezveze Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted June 4, 2011 laku noc raja Quote Share this post Link to post Share on other sites