c4nton4 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Ma kakvo more, nemam 'vremena' za more http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Nemam ni ja Laku noc Laku noć Quote
Dinno Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Pozdrav svima i puno srece danas! Idemo navijati za Federera Ja i navijam za Rogera Quote
Davor_92 Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 Ja i navijam za Rogera Ja ću za Lov-Ham Quote
Dinno Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Ja ću za Lov-Ham I ja za Ham Kam, ali i za Rogera, iako nisam igrao na njega Quote
Goran1 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Idemo navijati za Federera Ja sam navijao za over 9,5 gemova u prvom setu. Quote
Dinno Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Ja sam navijao za over 9,5 gemova u prvom setu. Provukao si se Federer je kiksao u 1. setu kao nikad do sada. Imao je 5:2 i servis za set, a zavrsilo 7:5 za Nadala. Bez obzira koliko Nadal bio dobar, ovo Federer nije smio prokockati. Quote
Zoon11 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Provukao si se Federer je kiksao u 1. setu kao nikad do sada. Imao je 5:2 i servis za set, a zavrsilo 7:5 za Nadala. Bez obzira koliko Nadal bio dobar, ovo Federer nije smio prokockati. To ga je kostalo i drugog seta, dok se smirio vec izgubio brejk. I vrlo vjerovatno citavog meca Quote
Goran1 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Provukao si se Federer je kiksao u 1. setu kao nikad do sada. Imao je 5:2 i servis za set, a zavrsilo 7:5 za Nadala. Bez obzira koliko Nadal bio dobar, ovo Federer nije smio prokockati. Nisam gledao meč. Bio sam s klincima na jezeru i došao sam doma tek na kraju 2. seta. Ovako prema rezultatu 7:5 , 7:6 bi rekao da je bilo vrlo gusto. Quote
Dinno Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 To ga je kostalo i drugog seta, dok se smirio vec izgubio brejk. I vrlo vjerovatno citavog meca Upravo tako. A Federer toliko grijesi, da je za nepovjerovati, neuobicajeno za njega. Nadal ce ovo dobiti 3-0 bez ikakvih dilema. Quote
hsammer Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Ma to Rogere...........Hajmo jos uzeti svoj servis i idemo u cetvrti set! Quote
Dinno Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Ma to Rogere...........Hajmo jos uzeti svoj servis i idemo u cetvrti set! kakav mec, ali federer je dosta grijesio u prva dva seta, mozda ce sada prelomiti nakon sto je uzeo set i smanjio na 2-1 Quote
Recommended Posts