Dwiz 65 Posted July 17, 2006 Počinjemo prikupljati novac za pretplatu na plaćene tipove za sljedeći mjesec. Namjeravamo se pretplatiti na dva servisa (profesionalna) za prognoziranje rezultata, tako da dnevno dobivate tri SMS-a sa tipovima (i slo Share this post Link to post Share on other sites
cale 0 Posted July 17, 2006 Zainteresiran!!! :o Računaj na mene! Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted July 17, 2006 jel mogu kako tipovi na mail (kao što je bilo prije) Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted July 17, 2006 jel mogu kako tipovi na mail (kao što je bilo prije) Ovdje su prijave - pod fonda pitaj Sada trenutno nemo Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted July 17, 2006 Koja je cijena ako idu na mail? Share this post Link to post Share on other sites
creatin 0 Posted July 17, 2006 ukljuci i mene u to, daj mi samo javi sto prije, jer sam u to vrijeme na moru http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif kome uplatiti Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted July 18, 2006 Evo svi koji su pokazali interes mogu posjetiti ovu rubriku (kojoj su sada dobili pristup) i prijaviti se konačno: http://www.bet-club.com/forum/viewtopic.php?t=1929 Ostali koji su zainteresirani neka se ovdje prijave, pa će dobiti pristup gore navedenoj rubrici. Share this post Link to post Share on other sites
jerkovic 0 Posted July 24, 2006 Obavezno me ukljucite, ali nemam pristup. Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted July 24, 2006 Za obe pretplate iznos ti je nekih 140 kn - malo manje. Ovisi o tome koliko će san se javit u ova dva tri dana - budi aktivan i prisutan radi daljnjih informacija. Sve šta te zanima pitaj :o Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted July 25, 2006 Zato što nam moderator ima problema sa adsl-om - on odobrava pristup, a tamo pristup ima samo onaj tko je platio (za prošli mjesec) Rak san ti da me slobodno pitaš sve šta te zanima - glavne informacije ću vam ovdje napisat ili ću zaolit moderatora da vas pusti unutra (tebe i jerkovića) Share this post Link to post Share on other sites