Davor_92 12 Posted June 12, 2011 Danas opet La Equidad Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted June 12, 2011 Vas dva inače gledate i pratite hokej cijelu sezonu ili ste dojmove skupili samo u kupu?Izgleda da je ovo drugo Sto se mene licno tice ja pratim vec duze vrijeme hokej, ali u zadnje vrijeme bas aktivno pogotovo sada kad je Stenli kup, inace navijam za Pittsburgh Penguins jer su mi pravo draga ekipa, a sada posto su ispali navijam za Boston Bruinse iz razloga sto me je Thomas zadivio i sto ljudi stvarno dobro i agresivno igraju, sto ne znaci da je Vancuver losa ekipa jer su u regularnoj sezoni i zarali i palili ali eto kad vec moram da biram izmedju te dvije ekipe odlucio sam se za Boston... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted June 12, 2011 Pozdrav svima do veceras Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted June 12, 2011 Dobar dan svima... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted June 12, 2011 dobro jutro sa koeficientom od 3,48 nisam u h2h mogao osvojiti 2 boda cestitam nedrealista hvala drug... mada sam to odigro na srecu pa ako prodje, malo sam samo nesto kao gledo gdje bi mogo bit iks u tu ga opalim Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted June 12, 2011 Vas dva inače gledate i pratite hokej cijelu sezonu ili ste dojmove skupili samo u kupu?Izgleda da je ovo drugo http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/50yes.gif Upravo sam se opekao na ove spaljene Japance drugu ligu.Pri 2:1 , glupavi miđid od suca produži utakmicu tri minuta i onda svira kraj u četvrtoj taman ko da je čeko izjednačenje da mi shebe tiket. natjeralo me H2H takmicenje i cekanje protivnika da pratim ova nocna takmicenja a inace sezonu pratim pomalo a play-off malo vise ako vidim da su zanimljive utakmice... mada mi se sve vise svidja hokej i od slijedece sezone cu ga bas pratiti al tad je tesko pogoditi na kladionici jer u regularnom dijelu sezone svak svakoga moze dobiti Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted June 12, 2011 zadnjih dana me prati prokletstvo jednoga para ...gotovo je... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted June 12, 2011 Kiša odgodila finala tenisa za ponedjeljak. Quote Share this post Link to post Share on other sites
homer10 0 Posted June 12, 2011 Dobro vece svima zelim... Quote Share this post Link to post Share on other sites
janko1991 2 Posted June 12, 2011 MY ACCOUNT MR DENIS JANKOVIC Pozdrav svima.Molim nekog da mi neko pošalje na moj MB 2.5 eura.Htio bih si uplatit na expekt no minimalni depozit je 5 eura.Vratit ču novac odmah nakon što si uplatim ACCOUNT SUMMARY Balance2.64 EURLast transaction+2.57 EURLast successful login16 May 2011, 18:21 (CET) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted June 12, 2011 Da li netko gleda rukomet Makedonija - BIH ? Kakav je rezultat ? Quote Share this post Link to post Share on other sites