Davor_92 12 Posted June 14, 2011 Švicarska(21) - Island(21) 1 @ 1.90 Vrlo zanimljiv par koji bi po meni trebao lako proći. Švicarska je u prvom kolu pobjedila domaćina Dansku sa 1-0. I to ne običnu Dansku, ova Danska nije igrala kvalifikacije za EP, nego su igrali prijateljske utakmice protiv najboljih europski reprezentacija. Gubili su od Nizozemske, Španjolske, pa i Engleske, nakon čega je uslijedio remi sa Ukrajinom 2:2. U generalnoj provjeri pred EP pobjedili su Tursku sa 4:0 i po meni je Danska pritajeni favorit ovog turnira. Švicarska je došla na ovaj turnir sa nekoliko novih igrača koji nisu bili dio momčadi u kvalifikacijama (uključujući "našeg" Marija Gavranovića). Mislio sam da ova švicarska ekipa nije uigrana i da nema prevelike šanse ovdje, ali su me iznenadili pobjedom. Island, s druge strane, je 1. kolo izgubio od Bjelorusije sa 2:0, makar je bio favorit na papiru. Islandu danas ne dajem pravelike šanse, očekujem tvrdu utakmicu, ali i pobjedu Švicaraca. Danska(21)-Bjelorusija(21) 1 @ 1.80 Većinu sam o dancima rekao u gornjoj analizi, Dancima nakon poraza danas igra samo pobjeda, a pomoći bi mogli i suci, jer se zna da domaćin u 99% slučajeva prolazi skupinu. Pobjeda Danske. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted June 14, 2011 Švicarska(21) - Island(21) 1 @ 1.90 Vrlo zanimljiv par koji bi po meni trebao lako proći. Švicarska je u prvom kolu pobjedila domaćina Dansku sa 1-0. I to ne običnu Dansku, ova Danska nije igrala kvalifikacije za EP, nego su igrali prijateljske utakmice protiv najboljih europski reprezentacija. Gubili su od Nizozemske, Španjolske, pa i Engleske, nakon čega je uslijedio remi sa Ukrajinom 2:2. U generalnoj provjeri pred EP pobjedili su Tursku sa 4:0 i po meni je Danska pritajeni favorit ovog turnira. Švicarska je došla na ovaj turnir sa nekoliko novih igrača koji nisu bili dio momčadi u kvalifikacijama (uključujući "našeg" Marija Gavranovića). Mislio sam da ova švicarska ekipa nije uigrana i da nema prevelike šanse ovdje, ali su me iznenadili pobjedom. Island, s druge strane, je 1. kolo izgubio od Bjelorusije sa 2:0, makar je bio favorit na papiru. Islandu danas ne dajem pravelike šanse, očekujem tvrdu utakmicu, ali i pobjedu Švicaraca. FT 2:0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted June 15, 2011 Danska(21)-Bjelorusija(21) 1 @ 1.80 Većinu sam o dancima rekao u gornjoj analizi, Dancima nakon poraza danas igra samo pobjeda, a pomoći bi mogli i suci, jer se zna da domaćin u 99% slučajeva prolazi skupinu. Pobjeda Danske. FT 2:1 Quote Share this post Link to post Share on other sites