Crni 23 Posted June 20, 2011 (edited) W 28-L 18 01:10 Sun Life Stadium Florida Marlins(32-40)-Los Angeles Angels(35-38)- Prvi Inning Tip: X @1,75 6/10 PSK(Prva Sportska Kladionica) Večeras se u produženom vikendu Inter lige sastaju u prvom meču domaći Marlinsi i gostujući Angelsi... Florida ovu seriju čeka u užasnoj formi možda i najgoroj u istoriji imaju 10 vezanih poraza a u zadnjih 19 mečeva imaju 1-18(ja sam imao tu sreću da sam ih upravo na tom meču uzeo u analizi u pobedi protiv Ari. 6-4 ) iako je florida pre te užasne serije igrala fantastično i bila na samo korak od Filadelfije... Ni gosti neigraju sjajno igraju toplo-hladno u zadnjih 10 mečeva imaju (5-5) Zbog dosta loše forme rivala i zbog sjajnog pičing mečapa večeras nekako mi se nameće igra Prvi inning X!!!! Večeras na brdašcu za Flo. baca Anibal Sanchez - RHP(6-1 3,02) dok sa druge strane za L.A.A. baca Jered Weaver - RHP(8-4 2,04) oba fantastična bacača... Anibal Sanchez u odsustvu povređenog Josh Johnson sigurno najkvalitetniji pičer Flo. gledao sam ga više puta ove sezone i stvarno je bio odličan u zadnja tri meča baca malo lošije ali mislim da je sigurno sposoban da bar u prvom Inningu zadrži napad L.A.A. bez poena... Sa druge strane Jerad Weaver pičer koji baca ove sezone u životnoj formi na početku sezone je bio neverovatan imao je 6-0 i samo jedan primljen ran na tih šest mečeva onda je malo popustio da bi u zadnja tri meča opet zaigrao odlično ima 2-0 1,90 posebno je bio impresivan na zadnjem meču protiv Seatla gde je odbacao ceo meč bez primljenog poena..tako da je u odličnoj formi i mislim da bi lagano mogao da izgura prvi i9nning bez rana!!! Na ruku tima nisu baš među boljim hiterskim timovima sinu ponekad ali su im u pribncipu tvrdi mečevi... Zbog svega toga sam se na ovom meču odlučio za tu igru naravno uvek je to lutrija jel jedna greška igrača u polju ili solo dobar hit može prouzrokovati poen ali nadam se da se to neće desiti i da će 1 inn. završiti nerešeno i uzimam meč.... FT:1-2 (1 inning 0-0) Win W 29-L 18 Edited June 21, 2011 by Crni Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted June 20, 2011 (edited) 04:10 Dodger Stadium Los Angeles Dodgers-Detroit Tigers(2,5)-Detroit Tip:Više(Det. na meču postiže više od 2,5 poena) @1,80 7/10 Super Sport Večeras u Inter ligi u Los Angelesu igraju domaći Dodgersi i gosti iz Motor Sitija Tigersi... Oba tima ovu seriju dočekuju u prilično lošim formama... Posebno je to slučaj sa L.A.D. koji su sinoć pobedili posle pet uzastopnih poraza(gledao sam taj meč pošto sam čekao keca bili su toliko jadni i bezopasni iako su na kraju minimalno pobedili 1-0) u zadnjih 10 mečeva imaju 3-7... Sa druge strane Tigersi posle sjajne serije u zadnjih 10 mečeva su malo ukočili i imaju 5-5 ali su na samo korak od vodećeg Cle. u svojoj AL Central Standings iako im je cle. puno bežao i imaju po meni velike šanse za pley of... Na ovom meču sam se odlučio za over Det. 2,5 poena jel mi se to jako sviđa u većini drugih kladi. je granica ta Tigerse 3,5... Iko su Dodgersi kući vrlo tvrdi u zadnje vreme dobijaju puno poena izuzimajući sinoć u prethodne dve utakmice su od Hjustona u porazima dobili po 7 poena pre toga isto u seriji protiv Cinncinatija kući su isto doživeli tri poraza u kojima su dobijali (4-6,2-3 i 2-7) Iako za Dodgerse večeras ide ove sezone njihov najbolji bacač Clayton Kershaw - LHP(6-3 3,28) nije bez mana i mislim da hiteri Det. mogu preko ove granice... Kershaw(23g)Nesumnjivo da ser radi o sjajnom mladom pičeru... iako vrlo mlad ima već iza sebe 4 sezone sa sasvim dobrim statistikama (32-26 3,19) ali ta njegova mladost je i njegov najveći problem jel nije konstantan i često ima problema sa kontrolom lopte... U zadnja tri meča dosta slabo baca uz jako lošu eru 5,95 tako da mislim da je i on vrlo ranjiv... Što se tiče hitera Det. oni igraju u zadnje vreme sjajno sinoć su Col dali 9 poena uz čak 13hitova. U seriji protiv Col. su postigli na tri meča čak 19 poena. Ove sezone protiv levorukih pičera sjajni i udaraju .318 AVG... u svojim redovima imaju dobrih batera (M.Cabrera,V.Martinez,J.Peralta,A.AVILA...) i mislim da su sposobni da idu preko ove granice i uzimam ih... FT:4-0 Lost W 29-L 19 Edited June 21, 2011 by Crni Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted June 20, 2011 (edited) * Yesterday: W5 - L8 * Overall: W573 - L389 Prijedlog današnjih MLB susreta (Pinnacle): 01:05 - Pittsburgh Pirates - Baltimore Orioles - Baltimore Orioles +1.5 - 1.490 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif 01:05 - Cleveland Indians - Colorado Rockies - Colorado Rockies +1.5 - 1.521 01:10 - Atlanta Braves - Toronto Blue Jays - Atlanta Braves +1.5 - 1.478 01:10 - Boston Red Sox - San Diego Padres - San Diego Padres +1.5 - 1.870 01:10 - Cincinnati Reds - New York Yankees - Cincinnati Reds +1.5 - 1.500 01:10 - Florida Marlins - Los Angeles Angels - Florida Marlins +1.5 - 1.676 02:05 - Texas Rangers - Houston Astros - under 10.5 - 1.813 02:10 - Chicago White Sox - Chicago Cubs - Chicago White Sox over 4 - 1.813 02:10 - Milwaukee Brewers - Tampa Bay Rays - Milwaukee Brewers +1.5 - 1.442 04:10 - Los Angeles Dodgers - Detroit Tigers - 1st Halfs (5 innings) over 3.5 - 1.990 Uspješan odabir! Tuto http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/14clover.gif Edited June 21, 2011 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites