Crni 23 Posted July 12, 2011 (edited) 02:05 Chase Field (Phoenix, Ariz.) National League-American League(+1,5) Tip: H2(+1,5) @1,493 7/10 Pinnacle Večeras se u Pxoenixu u Arizoni igra All-Star meč duel svih zvezda u MLB-u između dve lige National League i American League domaćin u ovom meču je N.L. pošto se igra na teritoriji njihove lige... Iako je to revijalni meč za razliku od ostalih Američkih sportova ovaj meč ima i takmičarski značaj!!!!! Jel pobednik ovog meča ima privilegiju da se u velikom finalu Svetske serije dobiju pravo domaćinstva i time učesnici finalne serije dobijaju meč više na domaćem terenu..... All Star mečevi se igraju još od 1933 i8 mala prevaga je na strani N.L. 41-38 stim što je je prošle godine N.L. pobedila prvi put posle punih 12 godina dominacije A.L. nadam se i večeras da se A.L. vraća triumfalnoj seriji jel bi voleo da se Svetska Serija završi na Fenweju... Mala prednost večeras se daje N.L. ali mislim da je to samo iz razloga domaćinstva koje na ovim mečevima kao i u MLB-u nemora da da neku posebnu prednost... Večeras se na brdašcu za N.L. baca Roy Halladay® 11-3 2,45 dok za A.L. Jered Weaver ® 11-4 1,86 večeras tu nema neke prednosti ova dva pičera su starteri koji su dobili najviše glasova publike,... Radi se svakako o dva fantastična pičera koja će provesti na brdašcu najviše 3-4 inn. dabi i ostali pičeri dobili priliku jel je ovo ipak veliki spektakl... Što se tiče rezervi ipak je mnogo veći broj kvalitetnijih piučera u A.L. i mala prednost za njih... Što se hitinga tiče ja bi tu ipak dao malu prednost A.L. jel ipak mislim da je njihov lajnap ipak za nijansu opasniji ... Uzimam A.L. u Hedikepu (1,5) jel i ako pobedi N.L. neverujem da će to biti ubedljivo no videćemo......... FT:5-1 Lost W 47-L 27 Edited July 13, 2011 by Crni Quote Share this post Link to post Share on other sites